בחורף אני זוכרת בתור ילדה, כמה שאהבתי את המשפחתיות ואני עדיין אוהבת, אצלנו במשפחה ימי ההולדת שלנו, לפחות רוב ימי ההולדת למעשה מלבדי, הם בחורף, כך שרבות החגיגות ורבה המשפחתיות. בחורף, כשאני ואחי בילדותנו, אהבנו מאוד בחורף לשבת בחדר הקטן שלנו, על השטיח, ולעשות תחרות בניית לגו. אני זוכרת בחורף, במיוחד בימי שישי, כמה דברים, אנחנו עורכים תחרות מי בונה יותר יפה, בינתיים אמא שלנו במטבח מבשלת אוכל טעים לכבוד שבת, בתנור יש עוגה או גרעינים שחורים, אין על הריח של גרעינים שחורים שלאט לאט משחימים ומקבלים את טעמם הנפלא בעוד ריחם מתפזר ברחבי הבית. לאחר מכן, כולנו מתכנסים בסלון לצפות בסרט הערבי, לעיתים זה היה סרט מצחיק, לעיתים סרט דרמטי, אבל מה שהיה הכי כיף זה המשפחתיות. אמא שלנו הייתה מקבלת אותנו בכל יום בחיוך, בחיבוק חם ואוהב, אבל הכי חשוב באוכל טעים שנעשה באהבה ובחום. אצלנו תמיד אפף את הבית ריח של בישול ואפייה.
הבילוי האהוב עליי, זה לשבת בסלון, עם קערת פופקורן, שהכנו בבית ולא כזאת של המיקרו, גשם בחוץ, בבית חם, ועם סרט טוב, רצוי קומדיה או סרט נוסטלגי אחר, מבחינתי זה "שכחו אותי בבית", או "בטהובן". אבל עם הבן שלי אני אוהבת לשים סרטים מצויירים, או את התוכנית האהובה על כל המשפחה "שי ורועי", אנחנו אוהבים אותם, כי הם קורעים מצחוק, לא רק את הילדים גם ההורים, אני מודה שלפעמים אני אוהבת לשים את זה "בשביל הבן שלי", בדיוק כמו שאמא שלי אהבה לראות איתנו דרדסים, הלב, רחוב סומסום, הבית של פיסטוק, אתם יודעים, מין סדרות כאלה שמתאימות גם לילדים וגם למבוגרים. עוד בילוי משותף שיכול להיות כייפי ולצערי בתקופה האחרונה אני לא יכולה כל כך לעשות, זה להכין איתו עוגיות או פיצות, במיוחד פיצו8ת, זה גם מאכל טעים במיוחד וגם מאכל שכיף להכין ביחד כל המשפחה, אבא אחראי על רידוד הבצק, אני והמתוקון שלי אחראיים על פיזור הרוטב הגבינה והזיתים, ומכניסים לתנור, אבל הכי כיף להכין עוגיות שקדים, עניין של חמש דקות וזהו, והבית מתמלא בריחות נעימים של אפייה.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1...