שרשור קר

יעל י

New member
שרשור קר


איך אתן מתקררות בחום הזה?
אני מוכנה לאכות גלידה ואבטיח קר כל היום...

יש לכן מתכונים קרים שווים?
קינוחים?סלטים?
 
אצלנו מתקררים כך:

פירות
סלטים קרים וקלילים
ארטיקים לפעמים
אבל השוס שהולך הכי טוב זב שחמי מכין קומפוט, לוקח סיר ממש ממש גדול כמה פירות תפוח, אפרסק ובכלל כל מה שבמקרר וגם שזיף או דיבדבנים בשביל הצבע, כוס סוכר (או כמה שאוהבים), מוסיפים מים ומבשלים הכל יחד, מצננים, מקררים במקרר ושותים מיץ הרבה יותר טוב מאשר קנוי ומאוד טעים שנגמר תוך יום!
 

sibi

New member
חליטה קרה

חליטת פירות כלשהי - חמוציות או פירות יער.
מכינה תמצית במים רותחים, מוזגת לכד, ממתיקה ממש מעט - שתי כפיות סוכר ומוסיפה מים קרים וקרח.
טעים כמו "מים בטעמים" והרבה יותר מוצלח.
 
מים עם המון קרח

קפה קר, תרכיז דיאט בטעם אננס כשמתחשק מתוק.
אוכל? -
סלט יווני עם עגבניות ומלפפונים חתוכים גס, בצל סגול, גבינה מלוחה 5%
 
אצלנו הולך חזק

אייס - T שאני מכינה לבד. משתמשת בנענע ועוד צמחים ופרוסות לימון והרבה הרבה קרח!
המקרר תמיד מלא בפירות של קייץ. בעיקר אבטיח, מלון וענבים. לא מזמן עשינו קטיף של דובדבנים ברמת הגולן אז אבא שלי אמר שנכניס אותם מקפיא כי זה ממש טעים לאכול אותם קפואים ובאמת הילדים מתים על זה!
בעלי כהרגלו מתקלח שלוש פעמים ביום המופרע הזה. אבל מה שהכי טוב זה שמאד שהתקינו לנו את הבר של מי עדן בבית שיש בו גם סודה הילדים שלי מתים על זה ככה לפעמים אני גם מכינה להם אייס - T מוגז :)
 
אני התקררתי בשבת עם שלוק, רק שלא בדיוק אכלתי

אותו כי הוא מלא סוכר.
היה לי כל כך חם.. להשתגע!
בייאושי פתחתי את הפריזר.. לקחתי שלוק, והכנסתי אותו מתחת לבית השחי, כמו ארנק.
מידי פעם העברתי אותו משחי לשחי כי זה היה קפוא, ואני חייבת לציין שזה מאוד צינן אותי
 
למעלה