1.בימי חמישי בבוקר אני לא בבית. זה יום שאני מתנדבת בו (כן יש עוד כמה אנשים כמוני במדינה שלנו) ואין לי אפשרות תמיד לפתוח את השרשור במשרד ולנעוץ אותו אז אני עושה את זה אחר הצהריים או לכל המאוחר בערב כשאני בבית. אין לי אינטרנט בפלאפון כי מאד לא נח לי לגלוש ממנו, וגם המחיר בעננים אז אני מעדיפה ככה.
2.אם תשים לב בדרך כלל אני דואגת לנייד את ההודעות שלכם למקום המתאים. ניסיתי הפעם לעשות את זה וקיבלתי משום מה הודעה שיש בעיה באתר. אני מוכנה לנסות שוב עוד מעט אבל אם לא ילך אז סליחה.
3.לא הכל אתה יודע, לפני שבועיים השרשור לא נפתח (והתנצלתי על זה) כי הייתי עסוקה לקראת הטיסה שלי ביום ראשון, והייתי אח"כ שבועיים לגמרי במנוחה והשבוע כמו שכתבתי גם קיבלתי הודעה שהטיפול שעשינו נכשל וגם לא הרגשתי טוב ולכן לא הייתי כאן. אני מאד אוהבת את הפורום ואת השרשור הזה במיוחד וכל פעם שאתם כותבים אני קוראת מה שאתם כותבים ויותר מפעם אחת מצטטת אתכם בשולחן השבת שלי אבל, מה לעשות גם אני בן אדם ולא רק מנהלת, ולא תמיד אני יכולה לפתוח את השרשור הזה. אם אתם רואים שלא פתחתי תפתחו אתם, אין לי עם זה שום בעיה.
4.וזה לכולם: קצת פוגע בי שניצלת את השרשור הזה, כדי להגיד את הדברים. אם יש לך מה להגיד ולהעיר לי על דרך הניהול שלי אפשר לעשות את זה במסר. נח לו לאדם שיפיל עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חבירו ברבים.
נשואים נשואות דתיים >>