לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
95579,557 עוקבים אודות עסקים

פורום קרניבורים - תאוות בשרים

ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .

אודות הפורום קרניבורים - תאוות בשרים

ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .
x
הודעה מהנהלת הפורום
בלוגרים יקרים - אתם מוזמנים לפרסם את רשומותיכם בפורום בצירוף קישור, אנא לא לפרסם קישור בלבד.
 
  
המשך >>

לצפיה ב-'שאלה בקשר לאנטריקוט ארגנטינאי'
שאלה בקשר לאנטריקוט ארגנטינאי
<< ההודעה הנוכחית
22/12/2010 | 22:05
2
847
שלום לכולם.
קודם כל נחמד לדעת שיש פורום של אוהבי בשר. אני גם חובב בשר לא קטן ועכשיו כשגיליתי את הפורום, אכנס מידי פעם לבדוק מה חדש (:

אז ככה, היום הלכתי לקנות אנטריקוט באחת מהרשתות בארץ, ובן דוד שלי אמר לי תבקש אנטריקוט ארגנטינאי ושזה עולה בערך 90 ש"ח לקילו.
כאשר שאלתי את הקצבית אם יש לה ארגנטינאי, היא ענתה בחיוב. שאלתי את המחיר והיא אמרה לי 150 שקלים! משהו נראה לי מוזר.

הלכתי לחנות אחרת (החנות שממנה בן דוד שלי קונה) ושם אמרו לי גם שיש להם וזה עולה 90 ש"ח.
הלכתי לראות את הנתח, והיה רשום "אנטריקוט מיושן". שאלתי אותו "מז"א מיושן"? הוא ענה לי שכך נקרא הארגנטינאי.
לעומתו, המוכר שעמד ליידו טען אחרת. הוא טען שהסטייק הארגנטינאי יותר איכותי מזה והוא עם עצם בקצה.

מישהו מבין בזה? מי צודק פה? ומה זה בכלל אנטריקוט ברזילאי?? חח

לדעתי יש טעות רווחת בין רוב האנשים שהמיושן נקרא ארגנטינאי, אבל הוא לא.

תודה וסליחה על החפירה (:
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'אנטריקוט..ארגנטיני או ברזילי או פולני'
אנטריקוט..ארגנטיני או ברזילי או פולני
23/12/2010 | 07:15
1
692
1.אין בשר קפוא שכולל בתוכו עצם.(איסור וטרינרי).
2.האנטריקוט (סטק) הארגנטיני כולל מספר מינים.
3.כיום הפולני הוא הטוב ביותר.
...קשה להסביר על פה .מעל צג המחשב .מהוא אנטריקוט טוב.
כללית.. הקוטר שלו חייב להיות גדול (20 ס"מ) הצבע בהיר
נוטה לוורוד והמחיר מעל מאה(100) ש"ח.
אני ממליץ לקנות כמות קטנה אצל קצב .לבדוק אם הוא אמין
ואז לקנות רק אצלו..בבשר האמון חשוב.

צ'י
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'אנטרקוט ארגנטינאי...'
אנטרקוט ארגנטינאי...
23/12/2010 | 14:12
544
נראה לי שאכן הכוונה לאנטרקוט טרי עם עצם - זה לפחות כינויו בטיב-טעם.
המחיר זול יותר בגלל כניסת משקל העצם למשוואה - פחות בשר נטו.
קרניבורים - תאוות בשרים >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ