איך מכינים שניצלים כמו של "מאמא עוף"?

kvakva

New member
איך מכינים שניצלים כמו של "מאמא עוף"?

שלום לכולם! הילדה שלי וגם אני ממש אוהבות את השניצלים של "מאמא עוף" ו"עוף טוב", במיוחד עם ציפוי צ'יפס. איך מכינים כאלה טעימים בתנאים ביתיים? אשמח לקבל מתכון מפורט. תודה
 

smadidi

New member
שניצל בציפוי ציפס

את החזה עוף הפרוס לדפוק טיפה ולשטח 1 חבילת תפוציס או כל ציפס יבש אחר להכניס למגמיקס או לכתוש אותו לפרורים גסים ביצה מלח פלפל שחור לבלול ביחד עם קצת מים (תלוי בכמות החזה עוף להוסיף לפי הכמות) קמח לבן 1. את החזה עוף תובלים הקמח ומנערים עודפים 2. מעברים לבלילת הביצה 3. מצפים בשביב הציפס 4. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב בתאבון
 

צלשף

New member
תיקון קטן לגבי המתכון

בכדי להכין את ציפוי הציפס את צריכה להכניס למעבד מזון 2 שקיות ציפס ו1/4 כוס קמח אחרת כל הציפס ידבק כמו בצק בגלל השמן הקמח יספוח את עודפי השמן שאר התהליך כמו שנכתב אגב באותה השיטה את יכולה להשתמש בביסלי, קורנפלקס, ועוד דבר מומלץ לעבד בפולסים קצרים לקבלת מרקם מעט גס.
 

מגנדוד1

New member
אפשר כמובן כמו שסמדי וצלשף כתבו ,

אבל במקום תפןצ'יפס להשתמש בפאנקו.
 

צלשף

New member
מוצר מומלץ בחום הפאנקו אני משתמש בו לטיגון גם

של דגים פרות ים וירקות
 

צלשף

New member
ערב טוב לך בשתי צורות די דומות

כמו שניצל בטיגון עמוק קמח ביצה ופאנקו או במקום קמח קורנפלור אני גם מתבל את הביצים בתבלינים לפני הפאנקו בהצלחה
 
למעלה