היתם קונים 3 קילו שום כתוש

Master Stav

New member
היתם קונים 3 קילו שום כתוש

ב45 ש"ח ? האיכות טובה מאד אין תוספי לוואי משונים ..... רכשתי כבר 12 קילו לשימוש עצמי ואני מאד מרוצה .... חושב על קנייה קבוצתית
 

BiggPoppa

New member
לא

שום - רק טרי. לדעתי, אם מקפיאים לאחר הכתישה - מאבד מטעמו העז. אני מקפיא ראשים שלמים. קל לקלף כשקפוא. דרך אגב - נראה לי ש-12 קילו זו כבר כמות מסחרית. בתאבון.
 

Master Stav

New member
תרשה לי ....

אני מייצר ממרחים שונים על בסיס שום לפתיחת LINE של ממרחים, ומעבר לכך השימוש אצלי בבית בשום הוא מסיבי ביותר . במקרה דנן לאחר הכתישה מקפיאים את השום ישר הווא לא מאבד שום חוזק .... ניסיתי לעבוד עם שום טרי שכתשתי ועם השום הזה והתוצאות היו כמעטו זהות ( התבשיל זהה ) נכון לשום טרי יש יתרון קטן אך זה מתגמד נוכח חוסר הצורך לקלף והנוחות של הבישול והיצירה איתו
 

BiggPoppa

New member
../images/Emo45.gif סבבה

אבל כמו שאמרתי - כמויות מסחריות... דרך אגב - מה עם ליין של מרינדות לבשר?
 

orlu

New member
באופן אישי - לא ולמה?

בשום יש כל כך הרבה יתרונות וערכים תזונתיים אמהמהההההההה?רק במצב טרי ובעיקר בזמן הלעיסה שום בכל מצב אח קפוא , מימרחי, מוכן לפעולה ולא במצבו הטרי לא ייגן על לבבותינו דמיינו ומרעין בישין מסוג אחר כתוסף מעשיר טעם אין ספק שלקבל אותו קלוף ומוכן לעבודה נוח בתיאבון
 

מיקיטל

New member
השאלה שלך והתשובה שלך מונעות מאינטרס אישי

ואני יסביר לך :הרי כל טבח מתחיל ו/או גריל מן יודע ששום טרי פי אלף יותר טוב משום כתוש (מוכן מראש) אז מה אתה בא לשכנע שאין שום הבדל -בתור מנהל הפורום וחובב בשרים ידוע הייתי מצפה ממך ליותר -איכזבת הפעם.
 

LEATHER REBEL

New member
לא מדוייק

אכן, לחלק מהתבשילים, שום מוקפא אינו מתאים. אבל יש תבשילים ששום מוקפא דווקא מסתדר איתם מצויין.
 

נופשת

New member
קונה כזה בעבודה שלי

דווקא אחלה לפליאתי הרבה. צריך לשים קצת יותר ממה שנראה. מה שאני עושה שם במטבח, זה שברגע שאני מקבלת את הדלי, אני ישר מעבירה לקופסאות קטנות שיספיקו לי ליום בישולים, ואז למקפיא. מאוד נח, אם כי זה לא לחלוטין טעם של שום טרי. מצד שני, אם שמים מזה קצת ומחזקים בטיפונת שום טרי יוצא מעולה.
 

Ring of Kerry

New member
סתיו, השאלה אם ישנם חומרים משמרים?../images/Emo71.gif

מתי נכתש..? הארומה אובדת דיי מהר. מאוד מומלץ לקפוץ לשוק ולקנות בערמות שום לא יבש,אלא מהסוג שמגיע עם הגבעול, והבסיס שלו סגלגל. צריך להסיר שכבה אחת, לא לקלוף שן שן, ואז לטחון את הכל במעבד ומיד להקפיא באריזות ואקום. זה מה שעשיתי בפעם האחרונה. לחלק לשקיות בגודל סביר, וכל פעם להפשיר אחת, התוצאה - תענוג! לגבי המחיר, ברור שמתשלם - קופסא קטנה של שום מקורר של הררית (היחידה בלי חומר משמר שאני מכיר) עולה 10 שח
 
למעלה