לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
74227,422 עוקבים אודות עסקים

פורום קרניבורים - תאוות בשרים

ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .

אודות הפורום קרניבורים - תאוות בשרים

ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .
x
הודעה מהנהלת הפורום
בלוגרים יקרים - אתם מוזמנים לפרסם את רשומותיכם בפורום בצירוף קישור, אנא לא לפרסם קישור בלבד.
 
  
המשך >>

לצפיה ב-'חושבים שאתם מלכי המנגל? תוכיחו!'
חושבים שאתם מלכי המנגל? תוכיחו!
02/05/2009 | 15:42
102
7
כל הפרטים בהודעה מתחת
הצטרפו ואולי תזכו
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-' חושבים שאתם מלכי המנגל? תוכיחו! '
חושבים שאתם מלכי המנגל? תוכיחו!
<< ההודעה הנוכחית
29/04/2009 | 10:19
101
20
כולם אומרים שאף מנגל אינו מושלם בלעדיך? שהקבבים שלך יוצאים אחד אחד ושאף אחד לא הופך המבורגרים כמוך?

עכשיו יש לכם הזדמנות להוכיח זאת ולזכות בפרס שווה במיוחד מתנת זוגלובק.


איך זוכים?

אל תשכחו לקחת את המצלמה לפיקניק של יום העצמאות, כי החל מהיום. (  29.4.09 ) ועד ליום  רביעי הבא
(6.5.09) בשעה 10:00 אתם מוזמנים  להוכיח לנו שאתם  מלכי המנגל ולשרשר לכאן תמונות שלכם בחברתם הנהדרת של המנגל והבשרים .

שימו לב -  במקביל לשליחת התמונה עליכם לשלוח מסר עם פרטיכם האישיים (שם מלא+ כתובת) במסר לניק "תפוז אנשים מודיע" תחת הכותרת "מלכי המנגל". גולש שלא ישלח את פרטיו-לא יוכל לזכות בתחרות.

הנהלת הפורומים תבחר את עשרת התמונות המוצלחות ביותר וגולשי תפוז יצביעו לשלושת התמונות שמצאו חן בעיניהם בין התאריכים  6.5.09 בשעה 16:00 ל-10.5.09 בשעה 10:00  ויזכו את שולחיהן בפרסים (כל גולש יוכל להצביע שלש פעמים).

ביום ראשון,  07.5.09, בשעה 17:00, הנהלת הפורומים תכריז על שלושת הזוכים, שיזכו למירב ההצבעות.



במה זוכים?

המקום הראשון יזכה ב  15 מוצרים של זוגלובק

המקום השני יזכה ב  10 מוצרים של זוגלובק

המקום השלישי יזכה ב  5 מוצרים של זוגלובק

המוצרים בהם ניתן לזכות הם מוצרי בשר על האש קפואים ומוצרי פסטרמה ארוזים.


על המוצרים החדשים של זוגלובק כבר שמעתם?

תשלובת זוגלובק משיקה לקראת יום העצמאות שני מוצרים חדשים המצטרפים לסדרת הזהב הטעימה והאיכותית של זוגלובק. גראנדבורגר זהב וקבב זהב העשויים מ- 100% נתח בקר מובחר. המוצרים ימכרו בכל הרשתות והחנויות הפרטיות.

גרנדבורגר זהב – המבורגר גדול במיוחד במשקל 175 גרם. הגרנדבורגר טעים ועסיסי כמו המבורגר ממסעדה איכותית ומתאים לאוהבי בשר אמיתיים.
קבב זהב מ-100% נתח בקר מובחר. קבב טעים ועסיסי מתובל בעדינות.

זוגלובק – לאנשים שבאמת אוהבים בשר.



לתקנון התחרות

  
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'הבהרה בנוגע לתאריכים'
הבהרה בנוגע לתאריכים
29/04/2009 | 14:00
1
הנהלת הפורומים תכריז על הזוכים בתאריך 10.5.09 ולא כפי שצויין למעלה.

בהצלחה למשתתפים וחג עצמאות שמח
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'קבלו עוד תמונה - אשמח לזכות'
קבלו עוד תמונה - אשמח לזכות
29/04/2009 | 18:02
2
8
לצפיה ב-'התמונה הראשונה שלי'
התמונה הראשונה שלי
29/04/2009 | 18:04
4
5
לצפיה ב-'איזה צילום מגרה'
איזה צילום מגרה
29/04/2009 | 21:24
3
לצפיה ב-'תודה חברים אל תשכחו להצביע'
תודה חברים אל תשכחו להצביע
29/04/2009 | 21:33
2
לצפיה ב-'נראה מגעיל'
נראה מגעיל
29/04/2009 | 19:15
2
2
לצפיה ב-'תרגיע או שתורגע '
תרגיע או שתורגע
30/04/2009 | 06:54
2
פה מכבדים את כולם למעט את אלו שלא יודעים לכבד את האחר .....
וכן זו אזהרה ראשונה ואחרונה ....נוספת לא תגיע .
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'אירה -יאמי '
אירה -יאמי
29/04/2009 | 21:21
2
לצפיה ב-'צריך לצלם בלי הנילון הנידבק'
צריך לצלם בלי הנילון הנידבק
30/04/2009 | 00:48
2
ואז זה יראה אפילו יותר מגניב

צ'ורס
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'הריני מתכבד לקיים מצוות המנגל של יום העצמאות'
הריני מתכבד לקיים מצוות המנגל של יום העצמאות
29/04/2009 | 19:53
16
5
ניסיון ראשון במנגל החדש של השכן
חסרים דברים בסיסיים כמו חורי אוורור קומה שניה והשולחן נירוסטה אבל מתחמם בגלל עומק המנגל.
אבל הסתדרתי.
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'בראשית מכינים בצד'
בראשית מכינים בצד
29/04/2009 | 19:57
15
2
לעיזים שבחבורה כמה עשבים ובפויקה תפ"א שלמים עקב תקלה והתגלה בפויקה סדק
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'והילדים מכינים בצד פיתות'
והילדים מכינים בצד פיתות
29/04/2009 | 20:00
14
5
כמובן שציפו שאני יהפוך אותם. אז אם זכרתי
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'והצואר על המנגל'
והצואר על המנגל
29/04/2009 | 20:03
13
2
לצפיה ב-'והלחם יצא מקדרת חרס'
והלחם יצא מקדרת חרס
29/04/2009 | 20:06
12
3
לצפיה ב-'הדגים '
הדגים
29/04/2009 | 20:09
11
3
רק לטעימה איזה 2.5 ק"ג ביניים לפני הכבש
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'והציפור יצאה מתחת לווק'
והציפור יצאה מתחת לווק
29/04/2009 | 20:20
9
5
לצפיה ב-'וננסה שוב את האפריטיפים'
וננסה שוב את האפריטיפים
29/04/2009 | 20:24
8
3
שיפודי כבד וקבבים
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'ולתפארת מדינת ישראל'
ולתפארת מדינת ישראל
29/04/2009 | 20:29
7
4
לצפיה ב-'וכמובן שאת התאריך במצלמה'
וכמובן שאת התאריך במצלמה
29/04/2009 | 20:40
5
4
עוד לא סידרתי
והחברה משוויצה עם מעשה ידיה
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'איזה יופי של שמיכה'
איזה יופי של שמיכה
04/05/2009 | 08:11
1
כל הכבוד
והמנגלים חב"ז
רחל
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'אז ממך הגיע כל העשן הזה.... '
אז ממך הגיע כל העשן הזה....
05/05/2009 | 23:45
3
1
באמת מלך. התרשמתי לגמרי.

תוכל לספר על המתכונים ודרכי הצליה שלך?
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'ברוכה הבאה לפורום '
ברוכה הבאה לפורום
06/05/2009 | 06:55
1
לצפיה ב-'למנגל מתוכנן'
למנגל מתוכנן
06/05/2009 | 09:26
1
2
צריך לקבוע את משך קיום המנגל ולפי זה את קצב האכילה. בתחילה אפריטיפים שלא יסתמו לאלה שלא קרניבורים. ובסוף משהוא שלא יוכלו לסרב לו,
אז ראשון הופיע הכבד לביס שניים יחד עם הסלטים. שגם הם לא היו הרבה הפעם (בדרך כלל לא פחות מ15-20 סלטים לארוחה). קבבים מבשר צואר שאני טחנתי עם 30% שומן פטרוזיליה שום קצת תיבול מושרה ל6-8 שעות ואני מעדיף ללילה. על הכבד לא שם, הרבה שום דבר. פשוט לשים על האש ועם חייבים לתבל בקמצוץ פלפל וזהוא. את העוף משרה שלושה ימים במרינדה ( והפעם פפריקה ויין) וכול פעם שהמקרר נפתח אז שואל אותו מה נישמה? (יענו הופך אותו).על האש מניחים בשלמותו ואפשר לפתוח לחצי וליפרוס את הפנים על הרשת, לכסות במכסה של ווק לשעה להפוך ולכסות לעוד חצי שעה. את הדג מתבל עדין והפעם פפריקה ומלח, עלי רוזמרין וטיפת לימון , עטוף בניר אלומניום 20 דקות להפוך לעוד 10 דקות ומיד להגיש כמנה ראשונה או מנת ביניים.. מכיוון שזה גוש בשר 10 ק"ג אז 4 ימים היה במרינדה יין ועשבי תיבולושום ושוב לדבר איתו פעמים ביום.לקחת בחשבון על האש 3-4 שעות לכן שמים ראשון לפני הכול מכסה בניר כסף או מיכסה אלומניום בעיקר למנוע עלית אש דרך השומן.את היד של הכבש הנחתי ליום עם שום נעוץ בכל פינה גבעול רוזמרין ומספיק, עטפתי בניר אלומניום לשעה וחצי על האש להפוך לעוד חצי שעה וכש מזיזים והאלומניום נדלק לוקחים ומגישים בוער על השולחן( הצלם היה המום מידי)מרשים ברמות.נדמה לי שרואים את הכוסית תמיד חצי מלאה ביין, החלק הכי חשוב בכול העסק הזה להזהר ולא להיתיבש, אז לדאוג לבקבוק יין טוב או לבירה בכמות מספקת.כול ירק מתאים על האש. אפשר לתבל אם מאט מלח פפריקה לימון שום וכל תבלין אהוב, את החצילים מתבל בשמן קארי כמון ופלפל והקישוא רק באבקת מרק ושמן כרובית בבלסמי וחריף ואפשר כיד הדימיון הטובה עלינו.
כמו שרואים תמיד גחלים מוכנות בצד לכל מקרא שצריך וגם לכייף שהילדים ישתתפו בעשיה, לתכנן מה קודם ומה אחר כך, ולא להגיש בבת אחת. ולא לפחד שלא מספיק אפילו אם כל פעם קצת , למשוך את המנגל לחמש שש שעות בכייף והמנות אחרונות אחר כך.
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'תשמע... אתה מוצא חן בעיניי '
תשמע... אתה מוצא חן בעיניי
06/05/2009 | 12:32
1
הסתבכתי עם ההסברים שלך, בעיקר מפאת מחסור במרווחים.
מה דעתך לפתוח בלוג שבו תסביר באריכות על תורת המנגל, כולל תמונות ומתכונים?
זה יכול להיות בלוג להיט!

אם אי פעם תעשה "כיתת מנגל" אשמח לשלוח את בעלי להשתתף בכמה שיעורים. הוא ממש זקוק לזה!
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'על האש יום העצמאות :)'
על האש יום העצמאות :)
29/04/2009 | 21:44
3
1
היום עשינו על האש כולם ביחד היה ממש נחמד הבשר היה מדהים נהנו מכל רגע.
אני ממש מקווה לזכות ! תהנו
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'לא מצליח לעלות את התמונות משום מה '
לא מצליח לעלות את התמונות משום מה
29/04/2009 | 21:47
1
1
לצפיה ב-'כאשר אתה מעלה תמונה'
כאשר אתה מעלה תמונה
30/04/2009 | 00:10
2
יש רשימה של סוג הקבצים הניתנים לההלעה וכן גודל הקובץ, בדוק אם התמונות שלך מתאימות ואם לא עשה להן שמירה מחדש ושנה להן את סוג הקובץ או הגודל או שניהם.
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'הבשר מוכן, קחי לשולחן'
הבשר מוכן, קחי לשולחן
30/04/2009 | 06:16
10
3
לצפיה ב-'כמה דקות לפני כן...'
כמה דקות לפני כן...
01/05/2009 | 02:59
3
3
לצפיה ב-''
01/05/2009 | 03:02
2
3
לצפיה ב-''
01/05/2009 | 03:05
1
1
לצפיה ב-'מנקים בבצל את הרשת לקראת הסטייקים בצ'ימיצ'ורי'
מנקים בבצל את הרשת לקראת הסטייקים בצ'ימיצ'ורי
01/05/2009 | 03:24
5
לצפיה ב-'ברוכה הבאה - אני בת בתמונה אבא שלי'
ברוכה הבאה - אני בת בתמונה אבא שלי
02/05/2009 | 04:57
1
2
שממנגל לכל המשפחה והאורחים. מסורת של שנים.
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'אם כך ברוכה הבאה ...'
אם כך ברוכה הבאה ...
02/05/2009 | 07:04
1
ותביאי גם את אבא שלך  
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-' למה הוא נראה מאוכזב?'
למה הוא נראה מאוכזב?
05/05/2009 | 23:46
1
1
לצפיה ב-'לא מאוכזב. הוא ביקש שאקח את הבשר לשולחן'
לא מאוכזב. הוא ביקש שאקח את הבשר לשולחן
06/05/2009 | 01:32
1
ואני נעמדתי לצלם אותו אז הוא עשה לי פרצוף
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'תמונות מהמנגל'
תמונות מהמנגל
30/04/2009 | 11:20
4
3
לצפיה ב-'תמונה שניה'
תמונה שניה
30/04/2009 | 11:23
3
לצפיה ב-'אני בת...'
אני בת...
01/05/2009 | 17:58
1
3
לצפיה ב-'אז ברוכה הבאה טלטל ....'
אז ברוכה הבאה טלטל ....
01/05/2009 | 18:00
1
לא הייתה כוונה לפגוע ההיפך

בהצלחה בתחרות
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'חברה .... '
חברה ....
30/04/2009 | 13:52
1
1
אתם מתבקשים לפרסם תמונה שלהם עם המנגל והבשרים, ולהוכיח שהם מלכי המנגל (ולא לשים רק תמונה של הבשר)

תודה
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-' חבל... תכננתי להשתתף, '
חבל... תכננתי להשתתף,
01/05/2009 | 12:18
אבל האסאדור של המשפחה לא אוהב להצטלם
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'הקמפיין החדש של זוגלובק'
הקמפיין החדש של זוגלובק
30/04/2009 | 19:41
וההדגשה על 100% בשר,
מזכירים לי את ההוא שאומר:  "נשבע לך שזה האמת....."
מה עד עכשיו שיקרת?

קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'מלכת המנגל '
מלכת המנגל
30/04/2009 | 20:01
11
4
לצפיה ב-'ועוד קצת מנגל...'
ועוד קצת מנגל...
30/04/2009 | 20:06
3
לצפיה ב-' וממליצה בטירוף על הטעם'
וממליצה בטירוף על הטעם
30/04/2009 | 20:27
1
3
לצפיה ב-'אין עליה היא ה'
אין עליה היא ה
30/04/2009 | 20:42
1
3
לצפיה ב-'וואו כמה בשר!!'
וואו כמה בשר!!
05/05/2009 | 23:50
וגם המנגל די עמוס.
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-''
06/05/2009 | 08:39
בתור מי שטעמה מהבשר שנמשיר מכינה, אני ממליצה עליה בחום רב כמו החום של המנגל
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-''
09/05/2009 | 07:39
2
לצפיה ב-'ככה תופסים מנגל...'
ככה תופסים מנגל...
01/05/2009 | 16:51
6
11
לצפיה ב-'ועוד תמונה'
ועוד תמונה
01/05/2009 | 16:53
4
4
לצפיה ב-'הרי לך תמונה של סילבר החתול האמיתי '
הרי לך תמונה של סילבר החתול האמיתי
04/05/2009 | 19:21
3
1

שמו של החתלתול החמדמד הזה הוא -  סילבר
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'גם לחתול הזה קוראים סילבר כמובן '
גם לחתול הזה קוראים סילבר כמובן
04/05/2009 | 21:41
1
2
לצפיה ב-'חחח שנראה אותו יושב בפוזה של סילבר א' '
חחח שנראה אותו יושב בפוזה של סילבר א'
04/05/2009 | 22:07
1
לצפיה ב-'נכון'
נכון
07/05/2009 | 01:38
קרניבורים - תאוות בשרים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-' המנגל שלנו ביום העצמאות'
המנגל שלנו ביום העצמאות
02/05/2009 | 01:06
11
1
את יום העצמאות חגגנו כשאר בני ישראל בניפנוף ודגימת ניתחי בשר
היינו 5 משפחות בתל חדיד שבין יער בן שמן לשוהם במקום שהיה יחסית שקט ומבודד ליום שכזה

המנגל היה די רגוע וגולת הכותרת של הפעם הזו היתה צינצנת ריבת תאנים שהבאתי איתי והיא ליוותה חלק מהבשרים........פשוט מרחתי ממנה על השיפודים וכבדי העוף רגע לפני שעזבו את המנגל.

בתמונה הראשונה זה ירון שהתנדב להדליק את המשואה ליום העצמאות


קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'ואחרי שהילדים נרגעו'
ואחרי שהילדים נרגעו
02/05/2009 | 01:14
עם מנת הפרגיות והנקניקיות הגיע הזמן לאיזה טיבון עבה ועסיסי מצד אחד וחזה עגל דקיק ומחורר מהצד השני.
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'יש לחץ במרכז ההזמנות'
יש לחץ במרכז ההזמנות
02/05/2009 | 01:17
1
וכל ה"שבעים" התעוררו שהבינו מה קורה מתחת לאף שלהם
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-' היו גם רגעים של שלווה וחברותא'
היו גם רגעים של שלווה וחברותא
02/05/2009 | 01:19
3
8
מסביב למנגל.......כמובן שתוך כדי לעיסה תמידית של בשר
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'תודה סינמון אבל כאן זה לא ההצבעה'
תודה סינמון אבל כאן זה לא ההצבעה
08/05/2009 | 16:37
אפשר להצביע לי כתגובה להודעה שבקישור המצורף

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...

תודה רבה
ואגב אני bigjack ולא blackjack
דהיינו ג'ק הגדול ולא ג'ק השחור
קרניבורים - תאוות בשרים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'|פרה ולסיום חתיכה מה-T בון'
|פרה ולסיום חתיכה מה-T בון
02/05/2009 | 01:25
1
4
בזמן החלוקה שלו לביסים לחבר'ה

היה כיף ועכשיו כבר מחכים לשבועות בכינרת.
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-' צחי, נראה מעולה '
צחי, נראה מעולה
02/05/2009 | 21:14
1
לצפיה ב-'המנגל בפעולה...'
המנגל בפעולה...
02/05/2009 | 08:16
5
1
שימו לב למרשמלו הצבעוני....
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'וכולם כבר מחכים בציפיה לחלק שלהם בנתח....'
וכולם כבר מחכים בציפיה לחלק שלהם בנתח....
02/05/2009 | 13:12
1
לצפיה ב-'ברוכה הבאה'
ברוכה הבאה
02/05/2009 | 13:53
2
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
04/05/2009 | 07:54
1
ניחוחות המנגל עולים כאן מהפורום...
קרניבורים - תאוות בשרים >>
לצפיה ב-'בהחלט .....'
בהחלט .....
04/05/2009 | 07:59
לצפיה ב-'יפה'
יפה
07/05/2009 | 01:36
1
לצפיה ב-'אשמח אם אנשים יכתבו היכן היה הפיקניק.'
אשמח אם אנשים יכתבו היכן היה הפיקניק.
02/05/2009 | 20:13
1
3
לצפיה ב-'ברוך הבא לפורום '
ברוך הבא לפורום
03/05/2009 | 09:10
1
לצפיה ב-'יום העצמאות על הגג...'
יום העצמאות על הגג...
04/05/2009 | 08:19
3
1
לצפיה ב-'ברוך הבא לפורום '
ברוך הבא לפורום
04/05/2009 | 13:52
לצפיה ב-'אם כולם אומרים....'
אם כולם אומרים....
05/05/2009 | 11:38
1
2
לצפיה ב-'תודה לכולם על התמונות'
תודה לכולם על התמונות
05/05/2009 | 19:11
1

הודעות אחרונות

18:15 | 09.09.15 h280
15:37 | 03.11.12 אורחים בפורום
21:56 | 04.09.12 אורחים בפורום
23:00 | 05.07.12 אורחים בפורום
11:22 | 22.12.10 Polina EA
22:51 | 20.12.10 TheSnowQueen
10:08 | 17.12.10 gamila11
19:09 | 16.12.10 שובי דובי בה
08:49 | 15.12.10 dror2311

חם בפורומים של תפוז

תחרות מפלצתית עם פרסים שווים במיוחד!
תחרות מפלצתית עם...
משתפים אותנו בסיפורים בדיוניים וזוכים בכרטיסים...
תחרות מפלצתית עם פרסים שווים במיוחד!
תחרות מפלצתית עם...
משתפים אותנו בסיפורים בדיוניים וזוכים בכרטיסים...
אירוח מומחה בפורום בנושא אבטלה
אירוח מומחה בפורום...
ביום ראשון, 13.8, יתקיים אירוח בנושא אבטלה בו...
אירוח מומחה בפורום בנושא אבטלה
אירוח מומחה בפורום...
ביום ראשון, 13.8, יתקיים אירוח בנושא אבטלה בו...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ