בוקר טוב למבקרי הפורום ליום שני

לינדה7

New member
בוקר טוב למבקרי הפורום ליום שני


בוקר טוב לכולם מאחלת לכם המשך ליום טוב ורגוע..
לתושבי עוטף עזה ליבי אתכם ...
שולחת לכם חיבוק ענק

לינדה.
 

חנהפ

Active member
משתפת בסיבוב השמרים האחרון שהכנתי

הבצק של רותה טוויזר - מושלם בעיניי, המילוי כרגיל - ממרח שוקולד והמון קיפולים

 

לינדה7

New member
חנהפ הרולדות נראות אלף דולר


תודה לשיתוף נשמח לקישור ..
המשך ליום טוב.
לינדה.
 

חנהפ

Active member
והמתכון

רכיבים:
ל-2 צמות גדולות
לבצק:
1/2 4 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים (או 1/2 קובייה שמרים טריים)
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב פושר
2 ביצים
100 גרם חמאה רכה
1/2 כפית מלח




אופן הכנה:
מכינים את הבצק:
מעבדים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק חלק, מעט דביק וקטיפתי.
מכסים ומתפיחים כשעה מחוץ למקרר, או למשך הלילה במקרר, הבצק לא ממש תופח אבל אל דאגה הוא תופח אחרי המילוי - לפני האפיה.

איך מקפלים? פה - - שמרים במילוי שוקולד
 
למעלה