השבת שלי שמרים חלווה ושוקולד

נמושקה1

New member
השבת שלי שמרים חלווה ושוקולד

[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7417890[/URL]

כל בצק שמרים מתאים למילוי המדהים הזה.

תחילה תכינו את המילוי:
בקערת זכוכית שמים 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם טחינה גולמית
כוס א' סוכר
וחצי קופסת ממרח חלווה וניל אם אתם רוצים לוותר על מחצית מכמות הסוכר שימו קופסה שלמה של ממרח חלווה.
תכניסו את הקערה למיקרוגל ובפולסים של עשרים שניות לערבב היטב עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
שמים בצד לצינון.
לבצק:
1 ק"ג קמח
120 גרם סוכר
2 כפות שמרים יבשים
3 ביצים
חצי כוס שמן
4 כפות טחינה גולמית
200 מ"ל מים
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשים את כל החומרים מלבד המים ולערבב, להוסיף את המים וללוש לבצק רך .{יתכן ותצטרכו להוסיף עוד מים}הבצק צריך לצאת רך ולא דביק.
מכסים את הקערה לתפיחה של 20 דקות ולשים שוב כ3 דקות. זהו מכסים את הבצק וממתינים שיכפיל את נפחו.
מחלקים את הבצק ל4 כדורים במשקל שווה.ומתפיחים שוב ל10 דקות.
מרדדים כל כדור לריבוע מורחים את המילוי שמוכן על השיש מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות של 5 ס"מ מניחים בתבנית משומנת אפשר לשמן בטחינה גולמית.
מורחים בביצה טרופה ומתפיחים שוב.
אופים ב170 מעלות כ30 דקות. והריחחח נווווווו של בצק השמרים אתם כבר מכירים אותו [indecision] והטעםםם [smiley]
תהנו חברים
ושיהיה לכם בהצלחה
שבת שלום
טובה

 

לינדה7

New member
אווווווווווו יאמי איך בא לי ביס..

אין דברים כאלה ..
אפשר להחליף את המילוי (אני אל אוהבת שוקולד)
תודה טובה"לה על המתכון אהבתי

לינדה
 
למעלה