השבת שלי מרעננת וטעימה לימונענע

נמושקה1

New member
השבת שלי מרעננת וטעימה לימונענע

מרעננת וטעימה בדיוק לימים אלה
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/5294219[/URL]
מה צריך :
3 ביצים שלמות גדולות
3 כפות גדושות תרכיז קפוא של פריגת לימון נענע
כפית תמצית וניל איכותית
3/4 כוס מי קוקוס (חלב )
3/4 1 כוסות קמח תופח / קמח רגיל + אבקת אפיה
1/2 1 כוסות סוכר
גרידת לימון קטן
2 גבעולים של עלי נענע (רק העלים ) לאוהבים יותר דגש על הנענע אפשר 3 גבעולים
3/4 כוס שמן
לזריה על העוגה ובדפנות התבנית אגוזים טחונים גס
שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה : (קלי קלות [surprise] )
לחמם תנור ל160 מעלות
במעבד מזון עם להב המתכת להקציף את הביצים ,הסוכר ,ת,וניל ,מי קוקוס, עלי הנענע עד שרואים שעלי הנענע קצוצים דקיק דקיק
מוסיפים את השמן וגרידת הלימון עוד שניונת של הקצפה.
מוסיפים את הקמח מערבבים עד לעיסה אחידה (לא יותר מידיי)
משמנים בשמן תבנית קוגלהוף או כל תבנית יפה שתרצו
מפזרים את האגוזים בתחתית ובדפנות (להשאיר קצת לפיזור על פני העוגה )
שופכים ישירות ממעבד המזון את העיסה עם לקקן להוריד כל טיפה (כי חבל על כל עיסה [indecision] )
לפזר אגוזים מלמעלה
ולתנור 45 דקות כמו שאמרנו 160 מעלות (כמובן לבדוק עם קיסם שיצא יבש.
לחכות שהעוגה תצטנן סבלנות כןןןן
זהווו שבו בנחת עם כוס לימונענע פירסו פרוסה (שלא תספיק לכם כי העוגה ממכרת [heart] )ותהנו מכמה ריגעי נחת. אתם יכולים גם להזמין תשכנה או אותי [surprise] אשמח להצטרף [wink]וה להכין את העוגה אתם תתענגו עליה באחריות
תהנו...
שבת שלום חברים

 

לינדה7

New member
תודה על השיתוף ל


אוווו היא נראת רכה ועסיסית .
תודה טובה"לה על השיתוף.
לינדה.
 
למעלה