פינקתי את החברה בעבודה וכמה שהם נהנו תכינו ותראו
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/5314464[/URL]
מה צריך:פרוסות גבינה מלוחה קשה
פ
חציל 1 גדול פרוס למניפה
2עגבנות קשות גדולות פרוסות
2 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות
1 קישוא גדול פרוס לאורך
כמה גבעולים של בצל ירוק
פרוסות גבינה צהובה
יטרוזיליה קצוצה
אורגנו יבש
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
מעט א' שום
שמן זית לזילוף על החציל
אופן ההכנה:
לשטוף את החציל ולנגב היטב לפרוס לפרוסות כשמתחילים מעוקץ החציל לאורכו (לא מסירים את העוקץ )
לקחת כלי חסין אש לרפד בנייר אפיה. .
לחתוך עגבניה אחת לפרוסות ובצל אחד לפרוסות. להניח על הנייר אפיה לפזר מעט פיטרוזיליה.
להניח את החציל הפרוס ולסדר כמו מניפה.
בין פרוסות החציל לסדר פרוסות קישוא עגבניה בצל וגבינות כשבניהם מפזרים קצת אורגנו פיטרוזיליה ובצל ירוק
לפזר מלמעלה מעט מלח (שימו לב לא הרבה כי יש גבינה מלוחה ) א' שום אורגנו פיטרוזיליה פלפל שחור.
לזלף שמן זית על כל הכבודה .ולתנור 180 מעלות 45 דקות עד שעה או עד שאתם רואים שהחציל התרכך.
להגשה:
אל תנסו להוציא את החציל מהמגש תגישו ככה בכלי שאפיתם (הוא יתפרק לכם והמראה ילך לאיבוד ) ולא יזיק גם בקבוק בירה לבנה קרה ליד(כמובן לא לילדים)
אתם יכולים כאמור להתפרע במילוי [surprise]
יאלהההה תהנו......
בהצלחה