השבת שלי רוגלך רחת

נמושקה1

New member
השבת שלי רוגלך רחת

[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7432989[/URL]
אהבו אצלי את הבצק והרחת זכרונות ילדות של בעלי עם רחת אמיתית של "חביליו"
מה צריך:
400 גרם קמח
כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה רכה/מחמאה
שני חלמונים
חצי גביע שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
למילוי:
300 גרם רחת חלקום
לפיזור:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים את החמאה הרכה עם הביצים והסוכר מוסיפים את השמנת חמוצה והקמח ולשים בצק רך ולא דביק.
עוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר לשעתיים מוציאים מהמקרר מחלקים לארבעה חלקים שווים יוצרים עיגול בעובי 4 מ"מל חותכים ל16 משולשים שמים בקצה הרחב קובייה קטנה של רחת ומגלגלים לרוגלך.
שמים נייר אפייה אופים ב175 מעלות 20 דקות
מוציאים מצננים מפזרים אבקת סוכר
ונהנים עם כוס תה גם עם קפה זה טעים [wink]
בהצלחה תהנו
בחלק מהרוגלך שמתי שזיפים מריבת פובידל ביתית יצא יאמייי

שבת שלום חברים

טובה

 
למעלה