שאלה-בקשה בנושא גרגרי חומוס.

שוקילו

New member
שאלה-בקשה בנושא גרגרי חומוס.

איך מכינים בבית את גרגרי החומוס של הפיצוציות.???

תודה מראש
 

לינדה7

New member
גרגירי חומוס !!

אני מכינה כך מבשלת את החומוס עד לדנטה מסננת מהמים לאחר מכן מוסיפה מלח בישול כמון פלפל שחור מנערת היטב שכל התיבול הספוג בגרגירים ..
מניחים בתבנית אפיה לתנור בחום של 200 מעלות כ20 -30 דקות מידי פעם מנערים את הגרגירים עד שהם נהפכים קריספי וממש יבש.

בהצלחה.
לינדה.
 

שוקילו

New member
לינדה.

אני מכיר את החומוסים הרטובים עם תבלינים בהרתחה.
אנסה את עצתך.וקווה שזה יהיה מתאים לי.
 

נמושקה1

New member
יש אפשרות בטיגון או אפיה

משרים את החומוס לילה במקרר שוטפים היטב מבשלים במים כחצי שעה (מבלי להוסיף מלח או סודה לשתיה!) מלח מקשה וסודה מרככת.
מסננים את החומוס ובעודו חם מערבבים עם מעט שמן מלח גס כמון אם רוצים ופלפל שחור. מערבבים היטב משטחים שכבה אחת על נייר אפיה ואופים ב190 מעלות כ45 דקות מידיי פעם מערבבים והופכים את החומוס
בהצלחה
 
למעלה