לדעתי שני דברים שלא נכונים בקנידלך שלך
העיסה דלילה מידיי
והמרק לא רתח(בפעמים הראשונות שהכנת)
אל תוסיפי א' מרק , אל תוסיפי סויה וגם לא אבקת אפיה הם תופחים גם בלי זה.
עכשו בהצלחה ותזהרי מכמות הנוזלים אמנם קמח מצה סופח הרבה נוזלים אבל יותר מידיי גורם להתפוררות.
אין לי לצערי כמות מדויקת בקנידלך אני שמה כמו שפעם נתנו מתכונים ככה בכף היד
אבל תמיד מוצלח הילדים תמיד רוצים את המרק עם הקנידלך שלי כי הם אוהבים אותם " שלהם לא יוצא כמו של אימא"