שלום לטובה וכולן. שוב יצא לא טוב..

גליגלי6

New member
שלום לטובה וכולן. שוב יצא לא טוב..

ראיתי כבר בבישול שהכופתאות נעשות דיסה אז הוצאתי אחרי 10 דקות כי ככל שהיו יותר זמן בבישול הן נעשו יותר קוואצ..שמתי אבקת אפיה ואת כל החומרים כרגיל

מה צריך לגרום להם להיות קשים..נמאס לי..
 

לינדה7

New member
תעלי את המתכון במדוקי!!!

משהו חסר במתכון ?
אני שמה על כוב קמח מצה 2ביצים וכוס מים פושרים 2כפות שמן וקורט מלח ופלפל שחור ...מערבב היטב את העיסה מכניסה למקרר לספיגת הנוזלים ..בנתיים מרתיחה מים עם כף שמן כמו לפסטה !! מוציאה את התערובת מערבב היטב בעזרת כף מרטיבה את הידיים לוקחת בעזרת כף מהעיסה מגלגלת ומכניסה לסיר מים שרותחים כל פעם מכניסה כמות קטנה עד שהם צפים למעלה מוציאה וממשיכה כך..
יוצאים שלמים רכים ולא מתפוררים ..
בהצלחה.
לינדה.
 

גליגלי6

New member
לא שכחתי ביצים. החומרים:

2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים (הפעם לא הרתחתי. גם לא פושרים)
3 ביצים קטנות
חמישית כוס שמן קנולה
כף אבקת מרק עוף
קצת רוטב סויה
קצת מלח ופלפל
1 אבקת אפיה
&nbsp
ערבבתי הכל. עשיתי כדורים ואחכ למים רותחים עם קצת אבקת מרק
&nbsp
לא יצאה דייסה אבל הכדורים יצאו קוואצים כאלה. מה צריך כדי שיהיו קשים. לא קשים קשים אבל לא קוואצים כאלה
&nbsp
הרבה תודה
&nbsp
&nbsp
 

נמושקה1

New member
משהו לא מסתדר לי


אני מכינה הרבה אף פעם לא התפרקו לי
אני שמה ביצה אחת לכוס קמח מים טיפונת שמן מלח ופלפל שחור
זהו נותנת לעיסה לנוח חצי שעה לספיגת הנוזלים
לא יודעת יותר מזה מה להגיד לך
 
למעלה