שלום לפורום וללינדה. לא רואה את

גליגלי6

New member
שלום לפורום וללינדה. לא רואה את

ההודעה שהכנסתי. מה קרה?

עשיתי כופתאות ויצא לי פתאום דיסה. תמיד יוצא אחלה. אפרט מה עשיתי:

3 ביצים
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים פושרים
רבע כוס שמן קנולה
אבקת אפיה, כף אבקת מרק עוף. קצת רוטב סויה. קצת מלח ופלפל

עשיתי כדורים ובישלתי כרבע שעה במים רותחים עם אבקת מרק

יצאה דייסה במקום כופתאות. מישהי יודעת למה? תודה רבה
 

לינדה7

New member
בוקר טוב ...ברוכה הבאה..

הבעיה במתכון זה שהכנסת אבקת אפיה..
אשמח ליראותך יותר כאן אצלנו בפורום.
לינדה.
 

גליגלי6

New member
לינדוש אבל הכנסתי בעבר

אבקת אפיה ויצא בסדר. ברשת גם ראיתי מתכון עם אבקת אפיה
 

נמושקה1

New member
היי נראה לי שהבעיה היא

מכניסים את הקנידלך אך ורק שהמרק רותח אם לא הקנידלך מתפורר
בהצלחה בפעם הבאה

טובה
 

גליגלי6

New member
אני לא זוכרת. עשיתי כמה נגלות

כנראה שאת צודקת. אבקת אפיה לשים? כמה?
 

נמושקה1

New member
אין צורך באבקת אפיה רק שימי מספיק מים

כי קמח מצה סופג הרבה מים הבצק של הקנידלך צריך להיות ממש רך וצריך לתת לו לנוח במקרר חצי שעה לפחות וגם אז לבדוק אם הוא לא יבש .אם כן תוסיפי עוד מים בלי לפחד .אבל תקפידי שהמרק ירתח כמו שאמרנו
ואז תחזרי ותספרי איך יצא

 

נמושקה1

New member
ואגב את הקנידלך צריך לבשל מינימום חצי שעה

אחרת הם לא מוכנים בפנים
ועוד טיפ את יכולה "לזרוק" אותם גם לתוך חמין רותח אבל הן צריכות להיות ממש רכות (אחרת תקבלי יציקת בטון )וזה פשוט מעדן לפרוס ולאכול .
בהצלחה
 
למעלה