מכיוון שאתמול בסיום האפיה הגיעו חברות ווכל כך נהנו מהמגולגלות האלו החלטתי לתת לכם שוב את המתכון אני מציעה לכם לא לפספס אותו, כשתכינו לא תרצו להפרד ממנו.
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7399011[/URL]
מה צריך:
4 כוסות קמח {כוסות חד פעמי שתיה חמה קטנות}
שלושת רבעי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרידה מתפוז
1 כוס סוכר +2 כפות
1 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
במיקסר שימו קמח ושאר החומרים לושו בצק רך אם הוא קצת דביקי הוסיפו טיפ טיפה קמח. כדררו לכדור הניחו בצד למנוחה של חצי שעה.
חלקו את הכדור ל4 חלקים שווים. קמחו את משטח העבודה היטב. ותרדדו למרובע דק בעובי של 3 מ"מ. מלאו במלית שבחרתם. גלגלו לרולדה והניחו במגש מרופד בנייר אפיה.. צריך לשים את הרולדות במרווח של 8 ס"מ אחת מהשניה.
סמנו חתכים בכל רולדה לפני האפיה.
חממו תנור ל180 מעלות ואפו כ30- 35 דקות / עד הזהבה יפה
פורסים את הרולדות אחרי צינון של10 דקות מפזרים א' סוכר ומגישים עם כוס תה
אפשריות למילוי:
ריבה וקוקוס
ממרח תמרים
תמרים ואגוזים
שוקולד
אגוזים וריבה
ועודדד ועוד כיד הדימיון
בהצלחה
שבת שלום חברים
הנה המילוי שהכנתי אתמול:
400 מ"ל קרם קוקוס (שימו לב קרם ולא חלב)
200 מ"ל מים
1 סוכר וניל
220 גרם אינסטנט פודינג וניל\
2 כפות סוכר
270 גרם קוקוס טחון
אופן ההכנה.
מערבבים את המים הסוכר והאיסטנט פודינג וקרם הקוקוס היטב.מוסיפים את הקוקוס. ומערבבים עד לקבלת מסה ללא גושים.
שמים במקרר לפחות שעתיים.
מרדדים את הבצק.
מורחים חלק ממילוי הקוקוס
שוברים שוקולד לפסים שמים באמצע הקוקוס המרוח ומגלגלים לרולדה.
זה טעיםם בטרוף.. ועל זה נגנו אתמול החברות שהגיעו
רוצו להכין
שלכם טובה