השבת שלי תפוחים חלומית

נמושקה1

New member
השבת שלי תפוחים חלומית

העוגה הזו טעימה אמיתית ומכיוון שמי שאכל נהנה מאוד מכינה אותה שוב

[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7433703[/URL]
לתערובת התפוחים:
4 תפוחי גרני סמית' מקולפים וחתוכים לקוביות
1/4 כפית קינמון
1/4 כוס סוכר חום
חצי מקל וניל (אני שמתי שתי כפיות ת וניל.
קורט מלח
קורט ציפורן
2 כפות ברנדי
גרידה מחצי לימון
לבצק:
4 ביצים שלמות
200 מ"ל שמן
210 גרם סוכר
80 גרם שקדים טחונים
200 גרם קמח
שקית א' אפיה
תוספת רצויה 100 גרם אגוזים קצוצים/ 100 גרם צימוקים (אני שמתי חופן צימוקים וחופן אגוזים)
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל חומרי התערובת מניחים שעה בטמפרטורת החדר ומערבבים כל רבע שעה.
מחממים תנור ל170 מעלות.
מקציפים במיקסר ביצים, שמן וסוכר עשר דקות במהירות בינונית.
מקפלים פנימה את השקדים , הקמח וא' אפיה
מקפלים פנימה את תערובת התפוחים עם הנוזלים שהצטברו ומערבבים.
יוצקים לתבנית עגולה קוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה משומנת ומסוכרת בדפנות ובתחתית (אני פיזרתי אגוזים טחונים בדפנות)
אופים 45 דקות עד שקיסם הננעץ באמצע יוצא יבש.
תהנו..עם כדור גלידת וניל ליד עונג שבת ממששש [indecision]
בהצלחה.
אל תפספסו אותה!!!!!!!!!!!!!

שבת שלום חברים
טובה

 

חנהפ

Active member
ועוד אחת פרווה

רכיבים:
4 ביצים
1 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קמח תופח
1 שקית אבקת אפיה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
4 כפות שוקוליט
1 כף קקאו
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר ותמצית הוניל
מוסיפים את השמן באיטיות
מתקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
לסנן את כל החומרים היבשים יחד.
זה הזמן
להוסיף לה את המיץ לסרוגין עם קערת היבשים
לצקת לתבנית משומנת ולאפות בחום 180 מעלות כ -45 דקות

 
למעלה