קינוח מלבי פרווה

נמושקה1

New member
קינוח מלבי פרווה

מרענן לשבת חמה. השבת הכנתי מלבי חלבי. הימרתי את המים בחלב ואת שמנת הריץ בשמנת חלבית.עם הג'לי שמתי חתיכות אננס.
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7439236[/URL]


מה צריך:
שקית ג'לי
להכין לפי הוראות היצרן. לצקת לשתי תבניות אינגליש קייק ארוכות. לפזר את הדובדבנים לצנן ולהכניס למקרר.
מצרכים למלבי:
5 כוסות מים
1 קופסה שמנת צמחית
6 כפות סוכר
כפית מיי וורדים (אני לא שמתי).
8 כפות קורנפלור
עוד כוס מים
פרורי ביסקוויט
דובדבנים מגולענים.
ההכנה:
בסיר להביא לרתיחה את הסוכר ,המים, מי הוורדים,שמנת צימחית לערבב תוך כדיי בישול.
להמיס בכוס מים את הקורנפלור ולצקת לסיר המבעבע. לבשל תוך כדי בחישה מתמדת עד הסמכה.
לצנן לשפוך על הג'לי הקר לפזר פרורי ביסקוויט. להכניס למקרר רק אחרי 24 שעות ויותר ניתן להפוך לפרוס לפרוסות ולהגיש.
השבוע אני אכין בשינוי קל קוביות אננס בתוך הג'לי.
ווו בתבנית אחת עירבבתי את הגלי עם חמוציות (אופציה נחמדה וטעימה)
שימו לב לא לנסות להוציא את המלבי מהתבנית לפני שעוברות 24 שעות לפחות.
הופכים על מגש כשהג'לי כלפי מעלה פורסים לפרוסות ומגישים

בהצלחה לכם
שבת שלום

טובה

 

אילנית12

New member
טובה אני הכנתי גם בערך לפני חודש

מאוד טעים ומרשים
הכנתי בתבנית סיליקון עמוקה.הנה התמונה


 

נמושקה1

New member
זה נראה נפלא אילנית ואתמול

הכנתי חלבי ובג'לי שמתי קוביות אננס מה אגיד לך???? לא התאפקתי כבר זללתי עם כפית
.והרגע פגשתי את השכנה קיבלה שבוע שעבר היא סיפרה שבעלה אכל עם כפית ישר מהמגש והתענג. אז סך הכל יצא טעיםםם
תודה ושבת שלום
 

אילנית12

New member
אני גם חשבתי על זה

כשאכין להבא חשבתי גם לשים אננס משומר.
את הכנת עם ג'לי אננס?
 

נמושקה1

New member
הכנתי עם ג'לי אדום ואננס מקופסה

סוף הדרך חחח. רק לג'לי הוספתי כף סוכר היה לי קצת חמוץ. פעם שעברה.
ועם האננס יצא כל כך טעים באמת. תנסי.
ובפרווה שבוע שעבר במגש אחד שמתי חמוציות גם היה טעים מאוד
 

אילנית12

New member
טובה ,אתמול הכנתי לגיסתי ליום הולדת

עשיתי מעט שונה אותו מתכון אבל השתמשתי ב2 חפיסות ג'לי
שכבה תחתונה ועליונה בתבנית לב קטנה . כך שלא הפכתי אותה.
אמרה שכולם אהבו.
 

לינדה7

New member
אווו נראה מעולה


נתת לי רעיון לשבוע הבא ב"ה..
מארחת קבוצה לסדנא .
לינדה.
 
למעלה