התייעצות בבקשה, בבישול שוקיים -עוף,,,

oritta17

New member
התייעצות בבקשה, בבישול שוקיים -עוף,,,

לאחר בישול של שוקיים -עוף במרק,או בגריל,
שמתי לב ,בעת האכילה, שהחלק הפנימי בשוק נראה כהה,
נראה כמו דם שנקרש, -מראה לא ממש אסתטי.)
שמתי לב גם בשוקיים המוגשים במסעדה, שם זה לא נראה כך.
מה הסיבה ?
אשמח לעיצות בנושא.
 

לינדה7

New member
תגובה !!

יכול להיות הרבה סיבות או שהשוקים עומדים המון זמן באיחסון במקררים!!
לפי דעתי עדיף ליפתוח את השוק וליראות אם אין קרישי דם??
אין סיבה אחרת !!!
לינדה.
 

oritta17

New member
רוצה לציין ,שאני לא קונה עוף קפוא, אלא רק נתחים טריים,,,

רק בשוקיים של עוף טרי שבושלו, או טוגנו, נתקלתי בתופעה זו,
כשהחלק הפנימי של כול שוק מבושל הופך לכהה בגוון חום,
כאשר בנתחים האחרים לא נתקלתי בתופעה זו.
&nbsp
 
למעלה