הבלוגיה שלי

לינדה7

New member
הבלוגיה שלי


<i>העלתם פוסט חדש נישמח לשיתוף!!</i>
<i>רוצים להמליץ על בלוג שאהבתם תעלו קישור ותנו קרדיט לבעל/ת הבלוג
</i>
<i>המשך שבוע טוב ורגוע אמן
</i>
<i>לינדה.</i>

 

לינדה7

New member
תודה על השיתוף


טעים אצלך במטבחיך יקירה.

ערב נעים.
לינדה.
 

נמושקה1

New member
השבת שלי מגולגלות וחצי טחינה

גם טעים וגם בריא
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7406892[/URL]
מה צריך:
חצי קילו קמח
5 כפות א סוכר
250 גרם טחינה גולמית
חצי שקית א' אפיה
חצי כוס מים
למילוי:
קופסה ממרח תמרים
כוס אגוזים טחונים
או כמו מכורים כמוני לממרח חלבה.
אפשרות נוספת וטעימה ממרח שוקולד.
אופן ההכנה:
שמים בקערת המיקסר את הקמח, מערבבים היטב את הטחינה שהשמן לא יצוף מוסיפים לקמח ואת שאר החומרים ומתחילים ללוש בצק זה לוקח כמה דקות עד שמתקבל בצק רך ואלסטי כמו פלסטלינה. אם חסר נוזלים מוסיפים מים בהדרגה אם הבצק רך מוסיפים מעט קמח.
לשים למנוחה של חצי שעה מכוסה. הבצק יכול להשמר במקרר מכוסה עד 4-5 ימים.
לקמח משטח במעט קמח ולרדד לבצק בעובי של 1 מ"מ לחתוך לרצועות ברוחב של 5 ס"מ
לערבב את התמרים עם האגוזים או כל מלית שבחרתם. לזלף פס מהמלית במרכז הרצועה ולגלגל גילגול וחצי עד לסגירת המילוי .(לא לנסות לגלגל שני גילגולים כי הבצק לא נאפה בפנים).
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה. לחתוך את הרולדה עד לחצי לא עד הסוף לחתיכות בגודל שאתם רוצים.
לאפות ב170 מעלות כ17 דקות בערך או עד הזהבה קלה.
בצק נפלא נשמר במקרר, (אחרי צינון חייבים לכסות כי הבצק מתיבש}
בהצלחה
שבת שלום לכולם
שלכם טובה


 
למעלה