המלצה לבלוגיה שלי

לינדה7

New member
המלצה לבלוגיה שלי


העלתם רשומה חדשה ספרו שתפו נישמח לקישור או למתכון מלא!!!
רוצים להמליץ על בלוג ~~~ נישמח לקישור וקרדיט לבעל/ת הבלוג

המשך יום נעים וטעים לכולםםםםםםםםם

לינדה


 

נמושקה1

New member
השבת סיגרים ממולאים בממרח פסק זמן

קל להכנה וטעים בטרוף
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7406088[/URL]
מה צריך:
חבילה דפי סיגרים
קופסת ממרח פסק זמן (חלבי כמובן)
למי שמתחשק לחטוא כמוני [wink] ממרח חלווה בטעם שוקולד.
מעט שמן למריחה
ביצה אחת למריחה.
אופן ההכנה:
מפשירים את הדפים במקרר מוציאים דף סיגר מורחים במעט שמן מקפלים לחצי ומורחים ממרח מגלגלים לרולדה ואת הרולדה הקטנה הזו מגלגלים לשבלול.
משמנים תבנית חד פעמית עגולה ומניחים את השבלול באמצע המגש.
לוקחים דף שני מורחים במעט שמן מקפלים לחצי ומורחים ממרח חלווה (לא חובה אפשר רק ממרח פסק זמן או רק חלווה.)מגלגלים לרולדה ואת הרולדה הזו מניחים מסביב לשבלולל שנמצא כבר במרכז התבנית. כך מכינים את כל הדפים אם נשאר ממרח אל תדאגו הילדים יחסלו אותו בשניות עם כפית [cheeky] [cheeky] גם אתם [wink] .
מורחים את המאפה בביצה. ואופים ב180 מעלות עד הזהבה יפה.


זהו מוכן לזלילה קלי קלות וטעיםםםם בטרוף .תהנו
שבת שלום חברים שנתבשר בשורות טובות.
שלכם טובה

 

חנהפ

Active member
נשמע ונראה מצויין

ממרח פסק זמן? לא נתקלתי... אחפש...
 

לינדה7

New member
טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם..

רעיון מעולה ..
תודה על המתכון .
לינדה.
 

נמושקה1

New member
השבת שלי קוגלהוף שוקולד צ'יפס

עוגה שמרים גבוהה וטעימה
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7406849[/URL]
מה צריך:
להתססת השמרים:
25 גרם שמרים טריים/ כפית וחצי שמרים יבשים
3 כפות חלב
כף סוכר
לבצק:
שלוש ושלושת רבעי כוסות קמח
2 ביצים גדולות
100 גרם סוכר
קורט מלח
100 גרם חמאה
1 כוס חלב
כוס וחצי שוקולד צ'יפס //כוס שוקולד צ'יפס + 70 גרם פקאנים קצוצים גס / כוס וחצי צימוקים
לשימון התבנית:
מעט חמאה.
שקדים טחונים /אגוזים לפיזור בדפנות ותחתית התבנית
אופן ההכנה:
מערבבים את 3 כפות החלב עם כף הסוכר והשמרים בכוס ונותנים להם לתסוס 10 דקות בערך
ממיסים את החמאה על אש נמוכה עם 1 כוס החלב (רק עד להמסת החמאה)ומצננים.
בקערת המיקסר שמים את הקמח ,הסוכר והביצים והמלח . מערבבים כמה דקות מוסיפים את החמאה המומסת בחלב שהספיק להתקרר וממשיכים לערבב .
מוסיפים את השמרים התוססים ולשים בצק רך מאוד ודביק מאוד כ5 דקות.
כשכל החומרים התלכדו מוסיפים את התוספת שבחרתם. ממשיכים ללוש את הבצק עד שהתוספת התערבבה היטב בבצק.
משמנים היטב תבנית קוגלהוף קוטר 22 בחמאה ומפזרים בתחתית ובדפנות אגוזים טחונים.
שופכים את העיסה בתבנית ומישרים עם לקקן מורטב במעט מים.
מכסים את התבנית בנילון ומשאירים לתפיחה כמעט עד לגובה התבנית.
מחממים תנור ל180 מעלות אופים כ15 דקות ומכסים את העוגה ברדיד אלומיניום או במגש חד פעמי.
אופים עוד 25 דקות.והריחחחח [cool] [wink]
מוכןןן להגשה עם אבקת סוכר ו
בהצלחה
שבת שלום חברים שנשמע רק בשורות טובות
שלכם טובה

 

לינדה7

New member
או עוגה עוגה


שאלה לי הק יוצא דליל או סמיך !!
אני מאוד רוצה להכין אותה בקרוב (בלי שוקולד)
המשך יום נפלא טובה"לה.
לינדה.
 

לינדה7

New member
פיצה מקפיצה


Linda Malhi מתכון לבצק לפיצה / מהמטבח של לינדוש.
(לחמם תנור ל180 מעלות )
מצרכים :
קילו קמח.
2כפות גדושות שמרים יבשים.
כף סוכר.
3כפות שמן זית או קנולה.
2-3 כוסות מים םושרים.
כף גדושה מלח.

רוטב עגבניות לפיצה!!!
4כפות גדושות רסק עגבניות .
חצי קילו עגבניות טריות מרוסקות (זה נותן טעם ומשדרג את הבצק)
כפית כמון.כפית חרדל.כפית פלפל שחור.כפית פפריקה.רבע כוס שמן.חצי כוס מים פושרים.
תוספות כל אחד ומה שאוהב.(זיתים ~~ תירס~~ טונה~~ פיטריות~~ )
לפיזור מעל הכל גבינה מגורר מוצרלה או עמק..

הכנה לבצק:
להכניס את הקמח עם השמרים והסוכר לערבב היטב להוסיף את השמן ובהדרגה את המים יכול לקחת 2כוסות או אפילו יותר הכל תלוי בספיגת הקמח.ולקראת הסוף להוסיף את המלח. ללוש היטב שהבצק משתחרר מדפנות הקערת המיקסר זה סימן שהבצק מוכן ..(אם הבצק רך ניתון להוסיף מעט קמח ואם הוא קשה להוסיף בהדרגה מים)
לכסות את הבצק ולתת לא לתפוח .!!!

בנתיים להכין את הרוטב להכניס לקערה גדולה את הרסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות ואת יתר החומרים לערבב היטב .

ללוש שוב את הבצק להוציא את האויר לחלק ל-3 כדורים כל כדור לרדד למלבן בעובי של ס"מ .להניח נייר אפיה לרסס על הניר שמן להניח את הבצק ולהמשיך כך ליתר הבצק לצקת על הבצק את הרוטב (כמובן לחלק את הרוטב לפל כמות הפיצות ) להניח מעל את התוספות ומעל את הגבינה ..לאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות ..ראו את התמונה .

בהצלחה .
אשמח לישמוע איך יצא לכם .
מהמטבח של לינדוש.
 
למעלה