[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/2413105[/URL]
לבצק::
1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה רכה
חצי קופסה גבינה 5%
שלוש כפות שמן
חצי ח' אבקת אפיה
קורט מלח
קורט סוכר
המילוי :
1 קופסה שמנת לבישול 10% או 15%
200 גרם גבינה צהובה מגורדת.
חבילה גבינת חמד 5%
פלפל שחור
2 ביצים
זיתים
בצל ירוק
פטריות טריות
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים בקערת המקסר וללוש בצק רך ונעים למגע.
לעטוף בנילון ולהכניס למקרר לשעה.
המילוי:
בקערה עמוקה לערבב את השמנת ,הביצים ,הגבינות המגורדות ,פלפל שחור.
לחלק את המילוי לשלוש קערות קטנות יותר ולכל אחת צרפו את המילוי הרצוי.
בצל ירוק- פיטריות- - זיתים- תירס (לבחירה מה שבני הבית אוהבים )
הוציאו את הבצק מהמקרר פזרו מעט קמח על משטח העבודה ורדדו .
קירצו עיגולים בגודל המתאים לתבנית שקעים.
רפדו את השקעים ומלאו מהמלית .
כדי לזהות מה הקיש מכיל שימו למעלה חתיכה מהמילוי.
חממו תנור ל180 מעלות ואפו עד השחמה נאה או עד שהמילוי יציב.
זהו זה
נראה מי יעמוד בפני הקטנטנים האלו ויאכל פחות מ5 []
אם בני הבית מרובים תכינו כמות כפולה.נשמר מעולה במקפיא ארוז היטב.
בהצלחה
שלכם טובה