הפינה הטבעונית - קציצו טופו וירקות

הפינה הטבעונית - קציצו טופו וירקות

סיפור קצר לפני במקור זה אמור לבוא ברוטב עגבניות אבל אחרי שטגנתי גיליתי שהם כל כך טעימות שהרוטב יכול רק להרוס אז זה נשאר כך ...

מצרכים
חבילת טופו
בצל 1 גדול
תפוח אדמה גדול
בטטה גדולה
2 כפות פרורי לחם (אני השתמשתי בקמח עדשים)
2 כפות טחינה גולמית עם מעט מים
מלח
1/2 כפית בהרת
1/2 כפית כמון

אופן ההכנה:
מגרדים את הטופו ואת הבצל בתוך קערה
את הבטטה ותפוחי האדמה מבשלים במים עד ריכוך ומועכים
מוספים אותם לטופו מערבבים מוספים את שאר החומרים ויוצרים קציצות מטגנים בשמן רותח ( במקור מטוגנת אני לא ניסיתי לאפות אם משהו רוצה לאפות הוא מוזמן מקוה שלא יתפרק וספרו איך יצא )
ראו הוזהרתם הקציצות האלו ממכרות .

 

לינדה7

New member


את המתכון העלתי למאמרים לקטגוריה קציצות " וגם לתזונה נכונה!!
תודה אושרת על הפינה .
לינדה
 

חנהפ

Active member
קציצות סלק

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2016/07/blog-post_20.html[/URL]


4 סלקים אני קונה את אלו המבושלים ונמכרים בואקום
כוס וחצי קוואקר טחון, - קונה קוואקר רגיל וטוחנת (יש גם נטול גלוטן)
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
מלח, פלפל
כף פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן
כף מיץ לימון
רבע כפית סוכר
אופן ההכנה
את הסלק מגררים על מגררת גסה
לא לשפוך את הנוזל שבאריזה
מוסיפים את שאר הרכיבים
מערבבים
אם צריך מוסיפים עוד מעט מהנוזל
כך שניתן יהיה לצור קציצות
מניחים ל-10 דקות
צרים קציצות


מטגנים במחבת עם שמן חצי עמוק

 

לינדה7

New member
נראה מעולה


את המתכון העלתי למאמרים בקטגוריה"קציצות"
לינדה.
 
למעלה