טיפים מועילים ושימושים במטבח

חנהפ

Active member
שלא תגידו שלא אמרתי -טיפ עולמי


תתחילו לאסוף צנצנות קטנות מזכוכית
כשיגיע האביב יגיעו גם השומים הטריים, אלה שלא צריך לקלף
אני קונה כמויות מפרקת את הראשים לשיניים לבנבנות, טוחנת ומאפסנת במקפיא, כמה כיף שלא צריך לקלף שום לפני כל בישול!
הארומה נשמרת, לא מוסיפה כלום לשום
והבונוס -להכין ממרח מגבעולי השום הירוקים, בתוספת שמן ומלח, גם הוא נשמר במקפיא וטעים טעים
 

נמושקה1

New member
היי חנה בוקר טוב ! האם

צנצנת הזכוכית לא מתפוצצת במקפיא ?
אני מכניסה שום בבקבוקוני פלסטיק קטנים אלו של המסטיקים מוסיפה שמן זית.
אומנים הבקבוק סופח אליו את ריח השום ףאבל מה כפת לי אם זה שימוש קבוע למטרה הזו.
טובה
תודה על הטיפ
 

לינדה7

New member
הי טובה"לה


אצלי כל התבלינים והפיצוחים בצנצנות זכוכית במקפיא ..
הם לא מתפוצצים !!!
לינדה.
 
למעלה