מישהו ניסה תחליף בשר טחון מהצומח?

שרי 55510

New member
מישהו ניסה תחליף בשר טחון מהצומח?

שלום לכלום,
אני רוצה להכין קובות בשר,אבל נכיוון שיש לנו אורח צימחוני ,
אצטרך להכין תחליף, לכן חשבתי לקנות את תחליף הבשר הטחון מהצומח.
אך מכיוון שמעולם לא ניסיתי להכין קציצות מתחליף זה,
חשוב לי לדעת, האם אין טעמי -לוואי לתחליף הטחון מהצומח ?

בתודה מראש,
שרי.
 

נמושקה1

New member
אני משתמשת בו

מכיוון שיש לי חלק מבני הבית צמחונים. הכנתי קציצות במרק עם ירקות .
ושבוע שעבר הכנתי איתו סופריטו. לדעתי טעים.
אם את מכינה במרק תוסיפי לו אורז מושרה בצל מגורד פיטרוזיליה וביצה ומעט םרורי לחם.
אם בטיגון ללא אורז..
אין לזה טעם לוואי.
בהצלחה מקווה שעזרתי
 

נמושקה1

New member
בכיף ושמחה


 
אני מאוד אוהבת את של טבעול....יש גם לטבע דלי אבל מעולם לא

השתמשתי בו...
בתור צמחונית מזה 16 שנה, זה הדבר הכי קרוב לבשר שאכלתי :)
&nbsp
אמא שלי מכינה לי ממנו קבבים, קציצות, מילוי לפילמיני או ציבורקי וכו...
אני משתמשת בו כבשר טחון לכל דבר...
&nbsp
&nbsp
לקובה הייתי מכינה את המילוי כמו שאני מכינה לפילמיני...
&nbsp
מאדה בצל חתוך לקוביות עד שהוא זהוב בחלקו אבל עדיין שקוף, מוסיפה את הטגון, מתבלת במלח, פלפל שחור ואבקת מרק בטעם עוף ומאדה 5-10 דקות מתחת למכסה.
אחכ שמה מיקסר ומוסיפה מעט בצל טרי מגורד (הופך את המילוי לעסיסי) וטוחן קצת...
אישית אני אוהבת שנשארים גושים.
 
למעלה