פינת המתכון השבועי "נודלס"

לינדה7

New member
פינת המתכון השבועי "נודלס"

הי

השבוע פינת המתכונים בנושא "נודלס ".

לא משנה אם אתם אוהבים להשתמש באטריות ביצים, אטריות אורז,

אטריות שעועית.

נשמח לקבל מתכונים צמחוניים, בשריים, אותנטיים, קלאסיים או דווקא כאלה

שהמצאתם לבד...

מחכים למתכונים שלכם...

לינדה.
 

חנהפ

Active member
כן לא שחור לבן

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/03/blog-post_24.html[/URL]


רכיבים ואופן הכנה
משרים את האטריות במים חמים מאוד ממש ל-5 דקות

מסננים ומעבירים לווק עם הירקות שהוקפצו כבר.
הירקות:
4 שיני שום כתושים
חב' בצל ירוק חתוך לפיסות באורך 5 ס"מ בערב
חצי קופסת נבטים סיניים
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכים לפיסות גדולות
בווק שמן שומשום חם, להקפיץ את שום, להוסיף הירקות
להוסיף 2 כפות סוכר חום, 1/4 כוס סויה, טיפה מלח ופלפל שחור
וממש כף או 2 מים
על הירקות להניח את האטריות ,לערבב כ- 2-3 דקות וזהו.
האטריות עדינות מאוד ומתקווצ'צ'ות במהירות
אז להקפיד לא להשרות יותר מידיי
ומה שפחות עירבובים
 

חנהפ

Active member
מי אמר שאי אפשר גם ככה?

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2015/03/blog-post_18.html[/URL]


אפשר קצת לשנות
ולא מוכרחים תמיד להקפיץ עם נודלס...
הפעם ניסיתי להקפיץ עם פסטה צדפות
מתחילים עם ירקות חתוכים
וזה גמיש
לפי מה שיש בבית והעיקר לפי מה שאהוב
אז מתחילים עם גזר,פלפלים,סלרי חתוכים לגפרורים






מוסיפים אפונה קפואה חלוטה ומסוננת



לרוטב:
חצי כוס קרם קוקוס
כפית קארי
חצי כפית פפריקה
3-4 כפות סויה
מעט מלח ופלפל
מערבבים בקערית ויוצקים למחבת
מקפיצים עוד כמה דקות


מוסיפים את הפסטה שבושלה וסוננה מראש
מערבבים ומקפיצים כך שכל הפסטה תכוסה ברוטב
מבשלים עוד 3-4 דקות
וזהו כל הקסם
כל כך פשוט ומהיר
 
למעלה