כן לא שחור לבן
[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/03/blog-post_24.html[/URL]
רכיבים ואופן הכנה
משרים את האטריות במים חמים מאוד ממש ל-5 דקות
מסננים ומעבירים לווק עם הירקות שהוקפצו כבר.
הירקות:
4 שיני שום כתושים
חב' בצל ירוק חתוך לפיסות באורך 5 ס"מ בערב
חצי קופסת נבטים סיניים
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכים לפיסות גדולות
בווק שמן שומשום חם, להקפיץ את שום, להוסיף הירקות
להוסיף 2 כפות סוכר חום, 1/4 כוס סויה, טיפה מלח ופלפל שחור
וממש כף או 2 מים
על הירקות להניח את האטריות ,לערבב כ- 2-3 דקות וזהו.
האטריות עדינות מאוד ומתקווצ'צ'ות במהירות
אז להקפיד לא להשרות יותר מידיי
ומה שפחות עירבובים