ספגטי בולונז - טעים טעים

ספגטי בולונז - טעים טעים

גרסא שלי לספגטי בולונז:

מצרכים:

500-600 גרם בשר טחון
2 גזרים מגורדים
1 בצל גדול
3 שיני שום קצוצות
בהרט
בזיליקום
טימין
מלח ופלפל
פפריקה
רסק עגבניות קטן
מעט שמן
מים

אופן ההכנה:

מטגנים בצל עד לריכוך , מוסיפים את השום ואת הגזר וממשיכים בטיגון עוד מספר דקות - מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו .
מטגנים הכל יחד עד שהבשר משנה צבעו לאפור.
מוסיפים רסק קטן - בערך כוס ומביאים לרתיחה.
מוסיפים תבלינים - הכמויות הן פלוס מינוס:

חצי כפית בזיקיום
חצי כפית טימין
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפי שטוחה בהרט ( ניתן לוותר לא חובה )
מי שבעניין יכול להוסיף גם רבע כוס יין אדום - מוסיף טעם וצבע לתבשיל.
להנמיך את האש ולבשל עד לצמצום הנוזלים
לטעום ולתקן תיבול - להגיש מעל הספגטי

 
למעלה