קוסקוס מעולה בחצי שעה - במיקרו
קוסקוס בחצי שעה
מכניסים לקערה מתאימה למיקרו:
1/2 קילו סולת
מלח
מערבבים
יוצרים גומה, שלתוכה שופכים:
1/2 כוס שמן קנולה (לא!! מערבבים) מכניסים למיקרו ל-3 דקות, מוציאים ומערבבים בעזרת מזלג, כשהסולת חם.
שופכים כוס מים פושרים מסביב לסולת, בשולי הקערה ומכניסים למיקרו ל-3 דקות נוספות, שוב מפוררים בעזרת מזלג כשהסולת חם.
שוב שופכים באותו אופן כוס מים פושרים מסביב ומכניסים למיקרו ל-3 דקות. – ושוב מפוררים.
חוזרים על הפעולה עוד פעמיים נוספות.
עתה, מקררים מעט ומעבירים דרך נפת הקוסקוס, המיסננת מונחת על קערה גדולה, ומעבירים דרכה את הקוסקוס, בעזרת כף היד.
הקוסקוס יוצא רך מאוד ואוורירי...בהצלחה.