השבת והחג שלי
לא מוותרת עליה אהובה על כולם נזללת והכי קלה להכנה
4 ביצים
1 כוס סוכר
מיץ וקליפה משני תפוזים
2 כוסות קמח מצה
1 שקית א` אפיה
1 כוס שמן
150 גרם אגוזים/שקדים/ קוקוס.
לסירופ :
1 כוס סוכר
רבע כוס מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה :
מערבבים את כל החומרים.
משמנים תבנית אפיה.
אופים כ35 דקות בחום בינוני.
בנתיים להרתיח את חומרי הסירופ.
כשהעוגה מוכנה להוציא מהתנור לחתוך את העוגה לריבועים או למעוינים.
לשפוך את הסירופ על העוגה.
כוס תה או קפה ליד.או סתם לזלול אין בעיה [
]
זהירות העוגה לפי דעתי ממכרת.
בהצלחה. שלכם
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/admin#postsListWindow#editPostWindow#entryId=2504383[/URL]
טובה.
חג שמח וכשר
השנה שיניתי את כמיות הסירופ
1 כוס סוכר 3/4 כוס מים חצי לימון סחוט== יצא מתקתק וטעים