שבוע טוב, שאלה לגבי אפיית דג בתנור

שבוע טוב, שאלה לגבי אפיית דג בתנור

שלום לכולם,
לפני שבת ניסיתי להכין דג בתנור - הלכתי עם המתכון הכי פשוט שיכולתי למצוא (אני לא בדיוק מנוסה בה
).
לא יצא טוב כל כך...
בקיצור, אל השאלה שלא קשורה בהכרח לנ"ל - כשאופים דג בתנור בשרי צריך, למיטב הבנתי, לעטוף את התבנית בשתי שכבות של נייר כסף. האם העטיפה הזו משפיעה על האפייה? גורמת לדג לצאת רטוב מדי? לח מדי? יש משהו שצריך לעשות כשאופים ככה דג?
 

לינדה7

New member
לצל ענן בוקר אור..

בוקר טוב אתה שואל לגבי אפיית דג בתנור !
לא רשמתה איזה סוג של דג (נישמח לקבל את המתכון וכך נוכל לעזור לך )
אני למשל דג סלמון שאופה בתנור מכסה את התבנית בנייר אלומינים כך יוצא דג עסיסי ולא נידבק בנייר כסף.
מאחלת לך יום טוב.
לינדה
 
הי לינדה, יש לינק למתכון בהודעה

בכיתוב "הכי פשוט שיכולתי למצוא". אני פשוט בנייד עכשיו, לא יכול להדביק לינק.
בעקרון זה מושט.
אני אסביר שוב, הכנתי אמנון(מושט) בתנור. אבל בגלל שהתנור בשרי, לקחתי את כל התבנית, ועטפתי אותה בנייר כסף.
הדג האופי יצא מאד מאד רטוב, אני חושב שזה בגלל שהאדים לא יכלו כביכול לברוח, ונדמה לי שגם היה איזה טעם לוואי מריר.
&nbsp
תודה רבה
 

לינדה7

New member
צל ענן ..

ניכנסתי לקישור ראיתי וקראתי לגבי המתכון ..
לפי דעתי אתה יכולה לעטוף היטב את התבנית חד- פעמיבנייר כסף ולאפות .
כך אני עושה .
בהצלחה.
לינדה.
 

boba769

New member
מה הקשר בין אוכל לטיסה?

היי חברים,
מישהו פה טס עם אלעל לאחרונה?
אלעל התחילו לחלק ארוחות גורמה בטיסה, אבל באמת. אני מדבר על סושי ופסטות, דברים מדהימים.
 
למעלה