מנות לבר-מסעדה

motixlost2

New member
מנות לבר-מסעדה

שלום לכולם.
יש לי מועדון ביליארד ואני רוצה להחליף את התפריט.
כרגע אני מוכר מנות כמו שניצלונים, ציפס, הום פרייז, המבורגר, פסטלים וסיגרים, סלטים, טוסטים פיצה וכו'.

מכיוון שזה מועדון ביליארד ולא מסעדה, הביקוש משתנה בשעות וזה בא על חשבון ה"מאנצ" של האנשים. כלומר, אני חייב לעבוד רק עם מזון קפוא בעיקר*
כמו כן, אין לי אפשרות להעסיק הרבה עובדים ולכן עדיף שהמנות יהיו כמה שיותר קלות להכנה, אך חשוב אף יותר שזה לא יבוא על חשבון איכות וטעם המנות.

המטבח בנוי לסגנון המנות שציינתי למעלה. יש לנו טוסטר, ציפסר, פלאנצה, כיריים, טוסטר אובן קטן וכו'.

אשמח לקבל הצעות מכם על מה להוסיף, מה הולך היום בסצינת האוכל של הפאבים/מועדונים בסגנון הזה. מעדיף לא להתעסק כ"כ באוכל טרי כי אין לדעת אם ייזרק או יחוסל.
כמובן שאעדיף מוצרים שאפשר להשתמש בהם בכמה מנות, כדי לחסוך בכמות הספקים.

אשמח למתכונים, הצעות ולשמוע את דעתכם.

תודה.
 
מקסיקני?

נראה לי שיש בשנים האחרונות חיבה לאוכל מקסיקני, אז אולי שווה להטמיע כמה מנות בכיוון?
מצ"ב קישור לעמוד המתכונים של יבואן גדול בתחום, 'טרז פזוס'. כדי לראות את המוצרים הנמכרים לחץ למעלה על "לחנות" או על העגלה האדומה הצמודה.
[URL]http://trespesos.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/[/URL]

יש לך לא מעט מגבלות ואני מניחה שגם הקהל לא מצפה לאוכל מפונפן במיוחד, אבל עדיין לשלם הרבה על אוכל מהמקפיא (גם אם מתח הרווחים נמוך) זה די מבאס. אז אולי להשקיע במגע אוהב?
אם אתה כבר מטגן צ'יפס, אז לאחר ההכנה להקפיץ את הצ'יפס החם בתיבולים מעניינים כגון אבקת קינמון או גרידת לימון וטימין.
אם מגישים קינוח, אפילו כדור גלידה, אפשר לחמם שוקולד חצי דקה-דקה במיקרו או בטוסטר אובן ולזלף רשת דקה של שוקולד מעל הקינוח. לא דורש מיומנות ומשדרג ברמות.
לא יודעת איך ההמבורגרים מוגשים. אבל אם יש מאפייה שפתוחה עד מאוחר בטווח הליכה ואז אפשר לקפוץ לאורך הפעילות - בתיאום כמובן - ולקנות לחמניות טריות במידת הצורך. טרי או קפוא - את הצד הפנימי של הלחמניות אפשר לצלות מעט על הפלנצה עם מעט שומן.

בכל מקרה, מאחר ואוכל אינו העיסוק העיקרי במקום, לא הייתי נכנסת למהפיכה מקיפה בבת אחת. אני הייתי מכניסה שתיים שלוש מנות כספיישל ובודקת את התגובות.

בהצלחה.
 

שרון 337

New member
תשובה ל- motixlost216 ,,

כמה רעיונות שעולים לי כרגע:
דג סלמון מעושן
קציצות דג על הפלאנצה,
שניצל דג בקלה מטוגן.
פלטות - גבינות, ירקות ,חמוצים
פלטת ירקות טריים .
צ'יפס בטטות.
סלט חצילים
שניצל -כרובית.
סלט כרוב עם אגוזים.
גרגרי חומוס בתיבול שמן ,ירק -קצוץ ,ותבלינים.
כדורי -פלאפל.
קינוחים:
עוגת גבינת פירורים.
פאי תפוחים
סופלה שוקולד
מוס שוקולד
&nbsp
 
למעלה