למה העוגה מתפרק??

למה העוגה מתפרק??

שלום. שבוע טוב שאלה בבקשה, אחריי שהעוגה מוכנה- לגביי עוגת וניל או תפוזים הוא אוורירי יותר מידיי לעומת שוקולד, שמחזיק טוב, חזק ... מה אפשר לשים לעוגת תפוזים/וניל שיחזיק טוב??? אני משתמשת בעוגה ה"רגילה": ביצים מופרדים, סוכר, תפוזים או מים, קמח א. אפייה, שמן.... אני אשמח לקבל עוגה לא אוורירית.... תודה רבה...
 

לינדה7

New member
תעלי את המתכון כך נוכל לעזור!!!

בוקר אור ושבוע טוב.

לינדה
 
"רגיל"

4 ביצים כוס סוכר חצי כוס תפוזים אפשר גם וניל 1 וחצי קמח כוס שמן ברור ביצים חלמון חלבון וחצי סוכר ובסוף שמים את החלבון... כמו ששאלתי בהתחלה... אולי יש משהו אחר שאתן מכירות?
 

לינדה7

New member
כנסי ללב ההודעה.

במתכון חסר אבקת אפיה ..ויש יותר מדי שמן .
לפי דעתי רק חצי כוס שמן ולא יותר .
וכפית אבקת אפיה או תישתמשי בקמח תופח.
בהצלחה.
לינדה
 
תשובה...

א. אפייה כבר כמובן אצלי, אז לא רשמתי, סליחה ושמן- בגלל שיהיה פחות, זה מה שיגרום לעוגה להיות פחות "קליל"... אני חושבת שאנסה בכלל בלי שתפוזים ובלי מים לדעתי... נחייה ונראה... רק ביצים סוכר שמן קמח (תופח כמובן...) תודה רבה
 

shron17

New member
בבקשה מתכון אחר.(בגלל שחסר לך קמח במתכון ,העוגה לא יציבה,,)

&nbsp
יקירה,
תנסי את המתכון הזה ותצא לך עוגה מעולה.(מתכון של ניקי ב.)
עוגת תפוזים:
מצרכים:
4 ביצים
כוס וחצי סוכר,(300 גרם).
3/4 כוס מיץ -תפוזים (אפשר מיץ של פריגת.)
1/2 כוס שמן.
350 גרם קמח ,(שתים וחצי כוסות)
שקית אבקת-אפיה
כפית תמצית -וניל
מעט סוכר,(לפיזור בסוף.)
&nbsp
אופן ההכנה:
1. להקציף את הביצים, להוסיף באיטיות את הסוכר ,ולהקציף לקצף תפוח ואוורירי, לפחות כמה דקות עד הקצפה טובה במהירות גבוהה.
&nbsp
2. להוסיף אל הקצף את שאר המצרכים תוך כדי הקצפה,
בסוף להוסיף את הקמח,ולהקציף מעט רק עד שהבלילה אחידה וללא גושים ,
במינימום עירבול.
&nbsp
3. לצקת את התערובת לתבנית מס'- 24.
לפזר מעט סוכר מעל התערובת שבתבנית .
לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ- 45 דקות,
לצנן.
 
למעלה