פסטל (בנטאז')

גייזרית

New member
פסטל (בנטאז')

שבת מבורכת לכם

מעדן טוניסאי אמיתי וטעים בטירוף
המצרכים לכמות של כ- 30 יחידות
1 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים ללא הקליפה
חצי ק"ג בשר טחון (רצוי צוואר)
צרור פטרוזיליה גדול קצוץ
1 יחידה חזה עוף מבושל וחתוך לקוביות
1 ביצה קשה חתוכה לקוביות
2 כפות מרק עוף (ללא מונוסודיום גלוטומט)
כפית פלפל שחור
כפית מלח
2 בצלים גדולים חתוכים גס
כוס קמח
2 ביצים לבלילה
שמן חמניות

אופן ההכנה
מועכים את תפוחי האדמה כשהם חמים, מוסיפים כף מרק עוף ומניחים בצד.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הבשר לפורר אותו עם כף עץ ולטגנו היטב.
מתבלים בפלפל שחור,מרק עוף,קורט מלח, חזה העוף המבושל, והביצה.
מכבים את האש ומוסיפים לתערובת הבשר את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים היטב.
מצננים מעט...
לוקחים מעט ממחית תפוחי האדמה משטחים על היד ומוסיפים כמות קטנה של הבשר המתובל..
סוגרים יפה ומתקנים עם מחית במידה וצריך. (כדאי ורצוי לעבוד עם ידיים רטובות)
לאחר שממלאים את כל המחית בבשר, טובלים את הפסטלים בקמח ולאחר מכן בביצה בלולה
ומטגנים בשני הצדדים עד לזהוב יפה.
זהירות! נחטף במהירות על
בתאבון!



 

לינדה7

New member
על השיתוף למתכון מעולה


מכירה את המאכל זה מחזיר אותי לילדות ..
שבת שלום גם לך יקירה.
לינדה
 
למעלה