סלט טאבולה מכרובית טרייה,,
במתכון הטאבולה הזה ,יש גרגרי-כרובית במקום בורגול:
המצרכים הדרושים:
כרובית טריה - לא מבושלת,לשטוף היטב ולפרק לפרחים.
כוס אחת עלי -פטרוזיליה
כוס אחת עלי-נענע
1/2 כפית מלח גס
מעט פלפל לבן כתוש,למי שאוהב.
מיץ סחוט מלימון טרי .
3 כפות שמן זית.
ההכנה:
כרובית ק ט נ ה טרייה לשטוף היטב ,ולפרק לפרחים ק ט נ י ם.
לגורר לגרגרים קטנים, רצוי במג'ימיקס עם להב -הפלדה,
בכמה פולסים קצרים, לקבלת מרקם של גרגרים קטנים בגודל בורגול.
ולהעביר לקערה,
להוסיף לגרגרי הכרובית את עלי-הפטרוזיליה והנענע שנקצצו דק.
לתבל במלח -גס
ומעט פלפל לבן.
להוסיף את מיץ -הלימון הטרי,ולערבב היטב לספיגת הטעמים.
לבסוף להוסיף 3 כפות שמן -זית,ולערבב היטב,
ויש סלט טאבולה טעים .
במתכון הטאבולה הזה ,יש גרגרי-כרובית במקום בורגול:
המצרכים הדרושים:
כרובית טריה - לא מבושלת,לשטוף היטב ולפרק לפרחים.
כוס אחת עלי -פטרוזיליה
כוס אחת עלי-נענע
1/2 כפית מלח גס
מעט פלפל לבן כתוש,למי שאוהב.
מיץ סחוט מלימון טרי .
3 כפות שמן זית.
ההכנה:
כרובית ק ט נ ה טרייה לשטוף היטב ,ולפרק לפרחים ק ט נ י ם.
לגורר לגרגרים קטנים, רצוי במג'ימיקס עם להב -הפלדה,
בכמה פולסים קצרים, לקבלת מרקם של גרגרים קטנים בגודל בורגול.
ולהעביר לקערה,
להוסיף לגרגרי הכרובית את עלי-הפטרוזיליה והנענע שנקצצו דק.
לתבל במלח -גס
ומעט פלפל לבן.
להוסיף את מיץ -הלימון הטרי,ולערבב היטב לספיגת הטעמים.
לבסוף להוסיף 3 כפות שמן -זית,ולערבב היטב,
ויש סלט טאבולה טעים .