פינת האוכל העדתי מידי רביעי

ninga 3

New member
פינת האוכל העדתי מידי רביעי


והפעם -
קינוחים קרים לקיץ חם


נשמח לקבל מתכונים טובים שנוסו, או מתכונים מגרים אחרים...

 

ninga 3

New member
סלט פירות בעיגולים! של תמר /רננות

סלט פירות בעיגולים! של תמר /רננות


בעיקרון הסלט הוא שילוב צבעים וטעמים !
בכף פריזאית קטנה להוציא עיגולים ....
מאבטיח , ממילון , ממנגו .
להוסיף לזה ענבים ירוקים ושחורים .
להוסיף דובדבנים בשני צבעים .
להוסיף קופסת שימורים של ליצ'י או קופסת קוקטייל פירות.
ולערבב קלות . ..להגיש קר .
 

ninga 3

New member
רסק תפוחי עץ עם תוספות מעניינות


כנסו לקובץ ...ותהנו...
גילה
 

ninga 3

New member
מלבי של אהרוני - תמיד מצליח לי

כנסו לקובץ ותהנו...גילה
 

ninga 3

New member
עוגת אורגזמה שלי, ניתן להכין גם אישי

עוגת - ”אורגזמה” - גילה - למפגש הקרוב עם חברים החלטתי להכין עוגות אישיות....אדווח


חומרים לבצק:( תבנית עגולה - מס’ 28)
150גרם חמאה - רכה
1/2כוס סוכר
250גר’ אגוזי מלך - שבורים גס
3/4כוס קמח תופח

ללוש לבצק אחיד ולחלק לשניים.....לזרות מעט קמח מעל הבצק ולשטח כל חלק על תחתית תבנית עגולה, להשאיר ס”מ ריק מהקצה כי הבצק מתפשט, כך קלה יותר העבודה. (אפשר להניח נייר כסף ומעליו לשטח הבצק)
* הבצק רך מאוד לאחר האפייה, ומתקשה בהתקררותו.
האפייה: אופים כל בצק כ-12 דקות בחום בינוני 180 מ’ בתנור חם.....או עד קבלת גוון מוקה, לקרר היטב.

המוס:
200 גר’ שוקולד מריר - קוביות
3 כפות מים
*להמיס במיקרו יחד דקה ועשרים - ולערבב.
4 חלמונים + 2-3 כפות קואנטרו או ליקר אחר,
]לא מתוק]. לערבב עם החלמונים ולהוסיף לשוקולד תוך עירבוב.
שקית ג'לטין (14 ג')לתת בכוס עם חצי כוס מים רותחים לבחוש היטב במהירות לערבב עם השוקולד(רצוי לסנן)
4 חלבונים + 3 כפות סוכר להקציף חזק.
לחוד - להקציף חזק 2 שמנת מתוקה + 3 סוכר ווניל.
לערבב, השוקולד והקצפת ולבסוף להוסיף את הקצף.

ההרכבה:
בתחתית התבנית מניחים תחתית בצק עגולה [אם נשבר לא נורא, יוצרים פאזל]
מורחים מחצית המוס, מניחים תחתית בצק שנייה ושוב המוס שנותר, עם מזלג או קלף משונן, מיישרים יפה מעל ואפשר לפזר קקאו או שוקולד מגורד, ולפזר טראפלס, מכסים בנייר כסף
ולהקפאה, להוציא כשעתיים לפני הכיבוד....אם היא עדיין קשה היא תאכל כגלידה בתיאבון...!!!
ת ה נ ו...מצטערת שאין לי תמונה..
כשמוסיפים ג'לטין אין צורך בהקפאה.
 

רחל52

New member
שאלה לגבי האגוזים בתמונה של הפרוסה רואים שכבת

אגוזים האם האגוזים המפוזרים הם בנוסף לאגוזים שבבצק או לחילופין כל האגוזים בתוך הבצק

תודה מראש
 

ninga 3

New member
תשובה - האגוזים הם בתוך הבצק בלבד


אין אגוזים מפוזרים, זה גם כתוב במתכון.
בהצלחה.
גילה


זו עוגת אורגזמה עם קישוט טעיםםם.
 

רחל52

New member
שאלה בנוגע לאגוזים בתמונה של הפרוסה נראה

כאילו האגוזים מפוזרים האם הם בנוסף לאגוזים שבבצק או לחילופין כל האגוזים בבצק תודה מראש
 

ninga 3

New member
קינוח בריא טעים וטוב


יכול להיות גם מגש פירות העונה, מגש מגניב בקיץ עם שפע כמו שיש כאן בארצינו הקטנטונת....
אפשר ליד אם רוצים להעשיר את האירוח להכין כלי עם שוקולד מומס לטבילה קלילה.....חחח

תהנו...גילה.
 

לינדה7

New member
שייק שק שוק ...שיק פירות

שייק פירות טעים ובריא היום אני


פורסם ב-30 באפריל 2014, 20:24 במדור קינוחים
משקה פירות בריא וטעים

ניתן להכין את השייק בכול פרי שאוהבים !

אני הכנתי בפירות אלה בצלחת שלפניכם ,

בננה .

תפוחי-עץ,

תפוז,

אגוזי-מלך,

תמרים,

3/4 כוס מיץ תפוזים ,

4כפות סילאן ,

אופן ההכנה:

לקלף ולפרוס את הפירות להכניס לבלנדר לערבל עד שכל הפירות קוצצו לעיסה ממש דייסתי !

להכניס למקרר לקירור , להגיש בכוס גביע .(ניתן להכניס את השייק למקפיא ומקבלים מין סוג של סורבה)
http://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.aspx?foldername=lindoh
כנסו לקישור יש שפע של תמונות .
מהמטבח של לינדוש.
 

APRSMO N

New member
בישלתי עכשיו סלמון ופרוסות דג קרפיון

כמו שמבשלים גפילטע פיש.

יצא דליקטס.

פרוסות בצל
גזר חתוך לעיגולים
חתכות סלמון
פרוסות קרפיון
מלח
מים
פלפל שחור סוכר או ממתיק. יצא ממש מעולה תכף אעלה תמונה.
 

לינדה7

New member
נשמע באמת דליקטס ..

תודה על השיתוף מחכה לתמונה.

~~~לינדה~~~

שבת שלום

וכייף שאת איתנו .
 

רותי410

New member
נשמע טוב. הבישול של הסלמון והבישול

של הקרפיון זהים בזמן?
חשבתי שקרפיון דורש פחות זמן בישול?
 
למעלה