כנפי עוף ברוטב ברביקיו.
כנפי עוף ברוטב ברביקיו
השף יענקל'ה שיין ממסעדת ה"מיטבר"
חומרים:
1 ק"ג כנפי עוף נקיות
240 גרם קטשופ חריף
2 כפיות שטוחות של שום כתוש
4 כפיות דבש
4 כפיות סויה
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
2 כפיות חומץ בלסמי
160 גרם רוטב צ'ילי מתוק.
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
2. משרים את הכנפיים במשך שעה ברוטב לפני הצליה (חלקי עוף שלמים יש להשרות כשעתיים לפחות לפני הצליה).
כמו כן, הרוטב מתאים גם לבשר לבן, עגל חלב, פרגיות וחזה עוף, אך יש למרוח אותו בזמן הצלייה.