עד שולחן עורך:
כרפס - תפוח אדמה מבושל במי מלח
מרור וגם לכורך - חסה עם קצת חריין ביחד עם
חרוסת - תמרים, אגוזים, תפוח, קינמון ומיץ ענבים.
לכורך כמובן שמוסיפים גם מצה
המצות הן מצות יד עגולות כל החג
שולחן עורך - אין משהו מיוחד. בתחילת הסעודה בעלי אוכל ביצה, אני כבר שנים לא נוגעת. בכלל, בדרך כלל בעלי זה שאוכל ארוחה שלימה של דג, מנה של עוף עם תפוחי אדמה ולפעמים גם עוגיות של פסח. אני לרוב שבעה כמעט לחלוטין מהברכות, וצריך עוד להשאיר מקום לאפיקומן....
אנחנו בפסח לא אוכלים לא קטניות ולא שרויה, ואני השנה גם טבעונית. המתכונים נורא פשוטים. זורקים עוף עם תפוחי אדמה ותיבול לסיר - משהו בסיגנון. השנה אני אארגן מתכונים טבעוניים בבלוג שלי ואשתף את כולם, בעלי יאכל גם מוצרים מן החי. פשוט כרגע עדיין לא מספיק מאורגנת כדי לשתף במתכונים. באמת צריכה לארגן לעצמי חוברת שלא כל שנה אמציא את הגלגל מחדש.
אוכל כשר >>