לחמניות במלית שוקולד שהכנתי לפני כחודש.
רכות וטעימות !
מקור ותמונות:אילנית12
לחמניות ביס שוקולד טעימות ורכות
מתאימות גם לילדים וגם לבה"ס (במקום הכריך עם שוקולד)
אצלי נטרפו ע"י המבוגרים
חומרים:בערך 20 קטנות תלוי בגודל
1 כף שמרים יבשים(25 גרם טריים)
500 גרם קמח לבן
1/4 כפית מלח
2 כפות סוכר
1 שקיק סוכר וניל
3 כפות שמן קנולה
1 ביצה
מים פושרים בערך 1 כוס(להתחיל עם 3/4 כוס)
למלית:
שוקולד מריר/חלב קצוץ דק
ביצה טרופה
שומשום
הכנה:
לערבב את כל החומרים להוסיף את המים
בהדרגה.
ללוש 8 עד 10 דקות.
לכסות היטב ולחכות לתפיחה בערך כשעה אחת.
לאחר שעה ליצור פיתה קטנה לשים כ 2 קוביות שוקולד מריר קצוץ דק (על משטח מעט מקומח)
לגלגל לעיגול ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשתפר הבצק כלפי מטה. להשאיר מכוסה לתפיחה נוספת כשעה בערך.
למרוח ביצה ושומשום.
לאפות בתנור 180-170 מעלות (שחומם מראש כ10 דקות)
בערך 25 דקות.
אפשר להכין ללא השוקולד.
בהצלחה וסופ"ש נעים לכולם./אילנית12
"זהות כפולה"-ספרו החדש של רם אורן
על גבר שמתחזה לחולה נפש ורוצח את אישתו
בדם קר כדי לרשת את הונה
כל הפרטים בקישור:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2052424
.בנוסף אולי תאהב/י את:
לחמניות מקמח מלא וקמח לבן ...(תפוז בלוגים) מרחבי הרשת בירה ואויסטרים: מה מחכה לכם בשבוע הקולינריה הבלגית?(עכבר העיר) מרחבי הרשת העובדות המדהימות על חלב עיזים(משק צוריאל)