פינת האוכל העדתי מידי רביעי

ninga 3

New member
פינת האוכל העדתי מידי רביעי


קיימים קטגוריות שונות בכל המטבחים, חשבנו להביאם לפניכם,
כל שבוע אנחנו בוחרים קטגוריה שונה..תהנו...גילה

והפעם - מאכלים מחזה עוף/הודו

בתמונה - חזה עוף ממולא כרוב טעים שהכנתי לפי המתכון של לינדוש האלופה.
 

ninga 3

New member
חזה עוף על פלנצ'ה בקלי קלות ומהיר של גילוש

חזה עוף על פלנצ'ה של גילוש
מהיר הכנה

בקערית:
מעט שמן קנולה
3-4 טיפות מיץ לימון טרי
כף רוטב סויה

חזה עוף פרוס או פילטים עוף
אפשר להשרות ברוטב לכמה שעות או למרוח ולהניח לצלייה על פלנצ'ה משומנת, מספר דקות ולהפוך.
לדעתי יש צורך לעמוד ליד, נצלה במהירות...תהנו.
תהנו...גילה
 

ninga 3

New member
חזה עוף שהפך לרולדה של לינדוש

כנסו לקובץ ותהנו
 

ninga 3

New member
חזה עוף ברוטב פיקנטי של אמא בוצי

כנסו לקובץ ותהנו....גילה
 

ninga 3

New member
חזה עוף ממולא של דליה=מנדיי

כנסו לקובץ ותהנו....גילה
 

ninga 3

New member
נאגטוס כמו במקדונלד של אריאלה

כנסו לקובץ ותהנו....גילה
 

ninga 3

New member
שניצל פיקנטי שהנכדים מאוד אוהבים

כנסו לקובץ ותהנו....גילה
 

לינדה7

New member
קציצות עוף ברוטב עגבניות ובטטות./לינדוש

קציצות עוף בתוספת בטטות ועגבניות




המצרכים :



חצי קילו חזה הודו או עוף טחון מעט גס .

חופן פיטרוזיליה קצוצה.

2בצלים סגולים קצוצים או לבן.

1קישוא מגורר.

1תפ"א מגורר.

1ביצה.

מלח.פלפל שחור.קארי.(מכל התבלינים להכניס כפית )כף קטשופ...

2-3 כפות שמן.

רבע כוס מי סודה לשתיה.


אופן ההכנה:


להכניס את כל החומרים לקערה גדולה לערבב היטב ולהניח במקרר כשעה או עד שהרוטב מתבשל.


רוטב עגבניות עם בטטות:


להכניס לסיר רבע כוס שמן להוסיף 4כפות רסק עגבניות בתוספת כוס מים לערבב היטב להוסיף 5-8 יחידות של בטטות קטנות מקולפות לתת רתיחה להוסיף כ4כוסות מים להוציא מהמקרר את עיסת הקציצות לערבב היטב להרטיב את הידיים

להכין כדורים קטנים להכניס לסיר את הכדורים לתת בישול כשעה בערך או עד שהקציצות מוכנות.




ניתן להגיש בתוספת אורז לבן או אטריות נודלס~לתמונות כנסו לבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2262561&r=1
 

לינדה7

New member
קוביות חזה עוף /לינדוש

קוביות חזה עוף

היום אני


פורסם ב-22 באפריל 2013, 7:33 במדור בשר ועוף

לפעמים לא בא לי לטגן או לבשל על הגז רוצה להכין ארוחה קלה בריאה ומהירה והנה מצאתי את הפתרון ..

משתפת גם אותכם יקירי ..

מצרכים:
קילו חזה עוף שלם ..
קילו בצל יבש
כף גדושה תבלין לגריל עוף
כף רוטב צ`ילי מתוק חריף או חמוץ.
2כפות שמן זית או קנולה.


אופן ההכנה:


יום לפני האפיה לחתוך את החזה העוף לקוביות קטנות להשרות במיץ לימון ולהכניס למקרר כחצי יום ....:D

להוסיף את הבצלים שהם פרוסים לפרוסות דקות ולהוסיף את התיבול והכל לפי הטעם .לערבב היטב להכניס למנוחה למקרר לעוד חצי יום או כשעה בערך. בינתיים לחמם את התנור לחום של 190 מעלות להכניס את התערובת לתבנית חד פעמית לצקת את התערובת לכסות בנייר כסף ולאפות 40 דקות אחרי זה להוציא את הנייר ולתת עוד אפיה של 10 דקות עד שכל הנוזלים נספגו והעוף קבל צבע חום בהיר ...
מגישים בתוספת אורז לבן או על מצע טורטייה ..
לתמונות כנסו לבלוג שלי .

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2529984&r=1
 

נמושקה1

New member
חזה עוף בוודקה ולימון

ה עוף הזה אסור לו לנהוג, אסור לו להתעופף, רק להכנס לפינו מותר ;) כי הוא יוצא פשוט טעים וקל להכנה.
מספיק ל-8 סועדים לפחות.

אוכלים ליד אורז עם סלט ירקות, ונהנים מזה שאנחנו שותים וודקה ויכולים לנהוג..


מה צריך:

4 חזה עוף בינוניים עם עצם

3 לימונים פרוסים דק

חופן שמיר קצוץ דק

3 כפות סוכר חום

4 שיני שום פרוס

מלח גס

2 כפות שמן

פלפל לבן

4 כפות וודקה


אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את השמיר, הסוכר, המלח, הפלפל, השמן והוודקה.

2. טובלים היטב את העופות משני הצדדים.

3. שמים במגש שטוח או במגש בעל שוליים נמוכים.

4. מכסים בפרוסות הלימון וגם מתחתיו.

5. משאירים שעתיים לפחות לספיגת טעמים.

6 .מחממים תנור ל-250 מעלות. מכניסים לתנור לרבע שעה. מוציאים מהתנור, מכסים בנייר אפיה ועליו נייר כסף

בערך עוד כ-40 דקות או לבדוק עם סכין אם החזה אפוי. ( חותכים חריץ עד העצם ובודקים אם השתנה צבעו של העוף מוורוד ללבן )

מוציאים מהתנור עושים חתכים בעוף ומגישים.

בטוחה שתיהנו


http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2349616
 
למעלה