וואו, אילו דברים הבאת גילה!!
התעלפתי מהמבחר ומהעושר.
ותודה גם ליפצ'וק על המתכונים.
אני כמעט לא מכינה ממולאים - יותר מדי עבודה.
אם כבר, אז כיסונים ממולאים או סמבוסק - אבל לא בשרי.
וניסיתי פעמיים קובות מטוגנות משני מתכונים שונים, ופעמיים נכשלתי.
המעטפת התפרקה לי בטיגון.
אה, כן, הכנתי בסטיל - הפירה היה מבטטה. דווקא לא רע, אבל המון עבודה.
ולא צילמתי.
אני חושבת שאנסה את המתכון של הקובות המטוגנות של יפנית - בעקבות ההמלצה שלך, גילה.
אז שומרת את המתכון.
המון תודות למעלות המתכונים.