חמין עדתי - פינה חדשה

לינדה7

New member
תשמעו אתם גדולים מהחיים .
..

כל הכבוד על היוזמה לעלות ולשתף אותנו במתכונים מעולים ..


חייבת לשתף אותכם אני לא מכינה חמין ? ולמה אף אחד לא אוהב חמין !!!

בשבילי אין טעם להכין ..

לינדה
 

נמושקה1

New member
בוודאי ישנן עוד כאלה שיש להן חמין

שלהן. חברה אנחנו רוצות מתכונים...היכן כולםםםםם???
תודה לגילוש ואילנית על מתכונים נפלאים

טובה
 

אילנית12

New member
חמין צמחוני

לחמין הצמחוני כולל תמונות בקישור:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=1617802

מתכון: חמין צמחוני

"אני אילנית12 השתמשתי בכוס גריסים,וכוס שעועית
והוספתי גם כוס גרגירי חומוס
השתמשתי בתפו"א אדמה אדומים מזן "דזירה" לא מקולפים.
בישלתי את החמין בפלטה ,אחרי 8 שעות בערך היה מוכן
מאוד טעים".
רכיבים:
250 גרם שעועית מושרית לילה שלם במים
200 גרם גריסי פנינה שטופים
5 תפוחי אדמה קלופים
ביצים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה (כ-2 כפות)
פפריקה חריפה (כפית מלאה)
2 בצלים קצוצים גס
10 שיני שום פרוסות
שמן קנולה

אופן הכנה:
לטגן את הבצל והשום בשמן עד הזהבה. להוסיף את השעועית המושרית והמסוננת ואת הגריסים ולטגן תוך ערבוב מס` דקות. לתבל , להניח מלמעלה תפוחי אדמה וביצים, לכסות במים ולהרתיח. להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה. להעביר את הסיר לתנור מחומם ל-100 מעלות ללילה שלם. מדי פעם יש לבדוק שיש מספיק נוזלים, אבל לא להציף.
אפשר להוסיף קצת נקניקיות סויה של טבעול.

בהצלחה/אילנית12

מקור:דרומית1
 
למעלה