לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
99669,966 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!
x
הודעה מהנהלת הפורום
בחודש דצמבר נכתבו 1115 הודעות ......
 
הגולשות הפעילות בחודש דצמבר ...
 
אילנית 
רותי 410 
מלכה
אתי
אמא אדמה.
 
תודה מצוות אוכל כשר 
אושרת טובה ורותי 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'מחפשת פשטידה קלה'
מחפשת פשטידה קלה
04/06/2013 | 13:57
29
123
מחר לחמותי יש ארוחת בוקר משותפת בעבודה. והוטל עליה להכין פשטידה.
מאחר והיא שונאת לבשל העבירה אליי את התפקיד.
אשמח למתכון לפשטידה קלילה לארוחת בוקר
מחומרים שיש ברוב הבתים.
כמות לתבנית חפ בינונית (20 על 30  נדמה לי)

תודה מראש  
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מצאתי באתר בישול-לה את זה'
מצאתי באתר בישול-לה את זה
04/06/2013 | 14:07
160
פשטידה שתמיד מצליחה

2 ביצים
1 שמנת מתוקה
3 כפות קמח תופח
3 כפות שמן זית
גבינה בולגרית- עיזים ( לפי הטעם)
2 כוסות ירק ( קישואים, פטריות, בצל מטוגן, כרישה מטוגנת וכו'
מלח, פלפל

לא ניסיתי.
תראי אם זה מוצא חן בעינייך.

אוכל כשר >>
לצפיה ב-'פשטידה פושטית וטעימה'
פשטידה פושטית וטעימה
04/06/2013 | 14:35
2
375
4 בצלים קצוצים לקוביות
2 ביצים
חצי כוס מים
שלושת רבעי כוס שמן (אני שמתי חצי כוס)
1 כוס קמח תופח (אני שמתי קמח מלא + אבקת אפיה)
אפשר להוסיף פיטרוזיליה
מלח פלפל שחור -.

לערבב הכל יחד
לשמן תבנית ויאלההה לתנור.
כלום עבודה והתוצאה מהנה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טובוש מדהימה הפשטדה שלך אמצתי'
טובוש מדהימה הפשטדה שלך אמצתי
05/06/2013 | 08:21
1
82
לצפיה ב-'תודה אושרתי-'
תודה אושרתי-
05/06/2013 | 11:36
30
אני כבר מכינה אותה קבוע גם טעימה וגם הכיף שבה כלום עבודה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'פשטידת אטריות קלה וטעימה...'
פשטידת אטריות קלה וטעימה...
04/06/2013 | 16:35
127
פשטידת אטריות .
מצרכים:
========.
חבילה אטריות דקות קטנה .
4ביצים

כף אבקת מרק
כפית פלפל שחור
כפית מלח
4כפות שמן

אופן ההכנה:
=======
לבשל את האטריות לפי ההוראות באריזה .אחרי הבישול לסנן במים .
להכניס את החומרים לקערה להוסיף את הביצים ואת יתר החומרים לערבב
אם רוצים להכין במחבת ,לצקת 2כפות שמן על תבנית אפיה מלבנית  או עגולה
לשטח את העיסה לאפות בחום של 180 מעלות כ-30 דקות או עד שהפשטידה מקבלת את הצבע היפה חום .

אם רוצים חלבי ניתן להוסיף לעיסה גבינה מלוחה גבינת קוטג גבינה לבנה ...

לינדה.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'פשטידת פטריות וגבינות'
פשטידת פטריות וגבינות
04/06/2013 | 19:58
4
246
פשטידת פטריות וגבינות שהכנתי לשבועות ויצאה מעולה!!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'ערב טוב איילת ..הפשטידה נראת מעולה..'
ערב טוב איילת ..הפשטידה נראת מעולה..
04/06/2013 | 20:03
2
65
תעלי לנו בבקשה את המתכון..

תודה מראש
לינדה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'העליתי לינק. לא טוב? יאללה, קבלי:'
העליתי לינק. לא טוב? יאללה, קבלי:
04/06/2013 | 20:11
1
81
פשטידת פטריות וגבינות
פשטידה מהירה של פטריות וגבינות. מתכון של הגולשת מיטל ריזגן
כמות: פשטידה אחת בתבנית מלבנית בינונית  

חומרים לפשטידה:
1 בצל קטן
מעט חמאה או שמן לטיגון
1 מיכל גבינה לבנה (250 גרם)
1 גביע קוטג' (250 גרם)
2 ביצים
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1 מיכל שמנת חמוצה
1/2כוס קמח
50 גרם חמאה מומסת
1/2 קופסת שימורים פטריות שמפניון חתוכות
מלח ופלפל לתיבול

לקישוט:
1 כף פירורי לחם
מעט גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה  

להכנה במיקסר:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
חותכים בצל לקוביות ומטגנים עד הזהבה. מערבבים בקערה את הבצל המטוגן עם  כל החומרים האחרים (מלבד פירורי הלחם ופירורי הגבינה לקישוט). מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לתבנית, מקשטים בגבינה צהובה מגורדת ומפזרים כף פרורי לחם. אופים כ- 40 דקות, עד שהפשטידה זהובה.   
 
מתוך האתר של קרין גורן.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'תודה יקירה על המתכון המלאה ...'
תודה יקירה על המתכון המלאה ...
04/06/2013 | 20:14
37
ערב נעים
לינדה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'הפשטדה נראת טעימה ונקראת כך '
הפשטדה נראת טעימה ונקראת כך
05/06/2013 | 08:21
41
לצפיה ב-' פשטידת טירס ופיטריות קלה קלה'
פשטידת טירס ופיטריות קלה קלה
04/06/2013 | 20:26
1
276
ממליצה בחום היא טעימה וכל כך פשוטה להכנה
וממצרכים שיש בבית מכינה אותה המון

פשטידת תירס ופיטריות

החומרים:

1 קופסת שימורים תירס (ללא הנוזלים)/אפשר להשתמש בתירס של סנטפרוסט
1 קופסת שימורים פיטריות חתוכות (ללא הנוזלים)/ אפשר להשתמש בפיטריות טריות חתוכות
1/2 קופסת קוטג'
1/2 כוס חלב
3 ביצים
3 כפות שמן
3 כפות קמח
1 כפית אבקת אפיה
מלח ,פלפל
פירורי לחם
אפשר לגוון ולהוסיף עשבי תיבול לפי הטעם - שמיר/פטרוזיליה.
150 ג' גבינה צהובה מגוררת - להוסיף בסוף -משתמשת בגלבוע

 ההכנה :
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה.
למרוח את התבנית במעט שמן ,לרפד את התבנית והדפנות בפירורי לחם.
לשפוך את הבלילה לתבנית ולפזר גבינה צהובה מעל.
לאפות בחום 180 מעלות עד השחמה.



אוכל כשר >>
לצפיה ב-'יאמייייייייייייי'
יאמייייייייייייי
05/06/2013 | 08:22
14
לצפיה ב-'תודה לכולן'
תודה לכולן
05/06/2013 | 08:17
16
43
בסוף זה נדחה ל 27 אז יש לי עוד זמן לשקול מה להכין...
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'בהצלחה.'
בהצלחה.
05/06/2013 | 08:19
15
24
בינתיים הרווחנו מתכונים - אני, לפחות.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'בכייף העונג כולו שלנו...'
בכייף העונג כולו שלנו...
05/06/2013 | 08:31
14
35
בנות יקרות בואו נעשה לנו מנהג כל יום מחדש נעלה מתכונים על נושא אחד בלבד ..

למשל כמו שבת המלך בקשה מתכונים לפשטידות ורוב הבנות שתפו אותנו במתכונים מעולים .(את המתכונים אני העלתי למאמרים בקטגוריה של פשטידות)

היום נעלה נושא סלטים ..
לינדה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'אחלה יזמה, לינדוש. יאללה, תפתחי שרשור'
אחלה יזמה, לינדוש. יאללה, תפתחי שרשור
05/06/2013 | 08:38
13
23
ולמי שיש תמונות - זה מוסיף המון.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מתכונים לסלטים מכל הסוגים'
מתכונים לסלטים מכל הסוגים
05/06/2013 | 09:07
12
99
שרשרו כאן מתכונים לסלטים מכל הסוגים והמינים ...


לינדה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סלט מקסיקני'
סלט מקסיקני
05/06/2013 | 09:40
2
1370
החומרים
קופסת שימורי פטריות
קופסה בינונית של תירס
מעט גמבה חתוכה כבושה (אפשר להוסיף גם חצי גמבה טרייה)
3 כפות מיונז
שמיר קצוץ
שלושה-ארבעה עלי בצל ירוק
מלח
פלפל לבן
מעט פפריקה מתוקה
כפית סוכר
כפית חומץ

ההכנה
לחתוך את הפטריות לחתיכות.
לערבםם עם תירס ועם הגמבה הכבושה (להוסיף טרייה, אם משתמשים).
לקצוץ את הבצל ולהוסיף לתערובת.
להוסיף את המיונז, את השמיר ואת התבלינים ולערבב.
מי שאוהבת חריף יותר, יכול להוסיף מעט שבבי צ'ילי או פפריקה חריפה.

ניסיתי לשחזר טעמים על פי סלט מקסיקני מוכן שקניתי.
את הבצל הירוק הוספתי
ואת התבלינים הוספתי לפי בחירתי.
בתיאבון

(מעולם לא עלה על דעתי לצלם סלטים - זה נראה פשוט מדי - אז אין תמונה)
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סלט קישואים '
סלט קישואים
05/06/2013 | 09:52
1
113
סלט קישואים קל וטעים ...בטעם כבד קצוץ...

חומרים:
קילו קישואים מקולפים
3=4 בצלים גדולים מקולפים
פלפל שחור .מלח.4כפות שמן.
(4ביצים חיות) לא חובה!!!

אופן ההכנה:
לקצץ את הבצל ולהניח אותם על מחבת בתוספת השמן לטגן לצבע חום בהיר ..לגרר את הקישואים בפומפיה גסה ולהוסיף אותם לבצל
לטגן ומידי פעם לערבב שלא ידבקו למחבת ...הסלט מוכן ברגע שכל הנוזלים נפסגו ואז לתבל בפלפל שחור ובמלח לטעום אם התיבול טוב לפי טעמכם...ניתן להוסיף ביצים.

בתיאבון
לינדה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'התמונה של הסלט...'
התמונה של הסלט...
06/06/2013 | 17:02
154
סלט קישואים מעדן ...

לינדה.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סלט טונה'
סלט טונה
05/06/2013 | 09:46
77
סלט שכולם מכינים - אבל שיהיה

המרכיבים
1-2 קופסאות טונה בשמן
1-2 כפות מיונז
2 מלפפונים כבושים חתוכים לקוביות קטנות
1-2 כפות טבעות זיתים ירוקים
כמה עלי בצל ירוק קצוצים
1/2 פלפל חריף ירוק (לאוהבי החריף) קצוץ דק-דק
מלח
פלפל לבן
פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה - למי שרוצה עוד יותר חריף

ההכנה
מסננים את הטונה מהשמן ומפוררים את הטונה בקערה
מוסיפים מלפפונים קצוצים, טבעות זיתים, בצל קצוץ ופלפל חריף קצוץ ומערבבים.
מוסיפים את המיונז ומערבבים.
מתבלים, טועמים ומשפרים תיבול.
בתיאבון
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סלט עגבניות וכמון'
סלט עגבניות וכמון
05/06/2013 | 09:51
87
עגבניות חתוכות  לקוביות או חצאי פרוסות (או רבעים, איך שבא לכם...)
שיני שום קצוצות
מלח
פלפל
כמון
שמן עדיף זית
מיץ לימון טרי

להניח את העגבניות בכלי הגשה
עליהם את השום
לערבב את התבלינים והנוזלים
לבזוק מעל
לערבב מעט

הולך טוב לצד דגים עם חומוס
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'בנות סלטים נפלאים--עוד עוד-עוד'
בנות סלטים נפלאים--עוד עוד-עוד
05/06/2013 | 11:49
69
תודה לכן
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'כמו סלט - טעים ומרענן'
כמו סלט - טעים ומרענן
05/06/2013 | 12:10
4
248
החומרים:

חציל אחד ארוך ושמנמן

שתי עגבניות מוצקות פרוסות

קישוא שמנמן פרוס לפרוסות

מלח פלפל

מיץ לימון

כמה עלי בזיליקום שלמים


אופן ההכנה :

1. לפרוס את החציל עם הקליפה לפרוסות דיי עבות.

2. להניח נייר אפיה במגש, למרוח את פרוסות החציל בשמן משני צדדיו. לאפות ב-180 מעלות עד שמזהיב.

3. לפרוס את הקישואים עם הקליפה, למרוח שמן משני צידי פרוסות הקישוא ולטגן במחבת טפלון משני הצדדים עד שמזהיב משחים.

4. לפרוס את העגבניה לפרוסות ולטגן אותה עם טיפונת שמן כמה דקות.


לרוטב:

צרור פטרוזיליה קצוצה דק דק ללא הגבעולים

חבילת עלי בזיליקום שנשארו קצוצים דק ללא הגבעולים

שלוש שיני שום כתושות

שמן זית


אופן הכנה:

לערבב את הכל.

1. לקחת צלוחית או קערה עמוקה. להתחיל להניח בתחתית הקערה עגבניות חופפות. מעליה למרוח מעט מהרוטב, להמליח ולפלפל.

2. להניח כמה עלי בזיליקום צמודים לדופן הקערה.

3. להניח פרוסות קישואים להמליח ולפלפל, למרוח מעט מהרוטב.

4. להניח שכבה של חצילים. להמליח, לשים מעט מהרוטב.

5. כך להכין בסדר עד שנגמרים הירקות.

6. לסחוט מיץ לימון לפי טעמכם, ולהניח על הקערה צלחת או כל כלי אחר קצת כבד שתלחץ על היצירה. להשאיר כשעה במקרר.

7. לפני ההגשה להפוך על צלחת, לשים בצידי הצלחת מהרוטב.

8. להביא לחם טרי טרי ולטרוף בשמחה


הערות:

את החציל אין צורך להמליח לפני האפיה, רק לשמן. ככה הוא לא מצטמק.

כמובן אפשר את כל הירקות לטגן וזה הכי טעים, אבל אז תצטרכו ו לעשות ריצה אחרי הזלילה להורדת קלוריות.

אפשר כמובן להעשיר בפלפלים צלויים שמסירים את קליפתם, ולשים גם בין השכבות.

אם אתם מכינים ליותר סועדים אז תצטרכו כמובן יותר ירקות... עם קערה יותר גדולה כמובן.


http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...


בטוחה שתהנו
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סלט תפוזים ושומר'
סלט תפוזים ושומר
05/06/2013 | 12:18
3
145
זהו סלט טעים בריא לא משמין הכנה מהירה ומתחסל במהירות. עכשו זה הזמן לסלט כשהשומר והתפוזים בעונה. תכינו לא תתאכזבו.                                                 

מה צריך



שומרים שטופים ופרוסים דק

תפוז קלוף ומפורק לפלחים

חמוציות

מיץ מתפוז אחז

קורט סוכר

אופן ההכנה:

לפרוס את השומר דק

לחתוך את פילחי התפוז לגודל הרצוי לכם

להוסיף חמוציות

לסחוט את התפוז להוסיף קורט סוכר.                                           

ולהנות

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...



טובה    



                
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'קישואים - בתחמיץ'
קישואים - בתחמיץ
05/06/2013 | 12:27
2
148
זהו סלט מעדן! הקישואים אינם סופגים בטיגון הרבה שמן. תקופה ארוכה לשבת בבוקר הייתי מטגנת חצילים ואוכלים אותם בפיתה עם סלט טחינה ביצה ופיטרוזיליה. עד שגילינו שהחצילים עושים לנו צרבות איומות. עברתי לטגן קישואים. וזה טעים....ומכאן בא הרעיון להכין קישוא בתחמיץ.וגם הבעל מצא בשוק קישואים בזול אז הוא הביא כמותתתתת

המצרכים:

קישואים בינוניים

שמן עמוק  לטיגון הקישואים              

לרוטב:

מיץ לימון /או חומץ לאוהבים

מלח

שיני שום כתושות

פלפל שחור

מעט שמן זית לזילוף

פיטרוזיליה קצוצה.





אני לא מציינת כמיות כי כאן אתם יכולים לשחק לפי  הטעמים האהובים על בני הבית

אופן ההכנה:                                                              

לשטוף את הקישואים (לא לקלוף)

לפרוס את הקישואים בעובי של 4-5 מ"מ

לטגן משני הצדדים להזהבה

לשים בקערה.

לערבב את כל חומרי הרוטב ולשפוך על הקישואים המטוגנים.

לזלף מעט שמן זית מלמעלה.

לעטוף בנילון נצמד.

להניח כלי כבד על הנילון כדי שהקישואים יטבלו ברוטב.

לאשפז במקרר לפחות לילה .

אם אתם שמים חומץ במקום מיץ לימון יש למהול את החומץ במים.

זהו.....וזה טעיםםםם

בהצלחה
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חצילים בטטות ופלפל '
חצילים בטטות ופלפל
05/06/2013 | 12:35
1
159
ולמה אני מכריזה ב כי אתם חייבים לנסות להכין אותו.פשוט סלט נפלא וגם לא קשה להכנה.

וחייבת גם לספר לכם סיפור קטן על מקור המתכון.

אז ככה הבטחנו לנכדים לקחת אותם למסעדה לפני שנתיים. במסעדה קיבלנו מנה מקדימה לחם חם טרי טרי ושלוש מיני צלוחיות באחת מהן היה הסלט הזה שחוסל בצ'יק. ביקשתי עוד מהסלט ושוב הביאו לי מיני צלוחית. התביישתי להגיד להם שאני רוצה צלחת גדולה עם הסלט. בקיצור.שיחזרנו את הסלט בבית כשנתתי לחברה מהסלט היא אמרה שהסלט הזה הוא אחד מהסלטים הטובים שהיא אכלה.

אני נותנת לכם רק את המצרכים ואתם תכינו כמות כרצונכם לפי הסועדים.וגם אם הכנתם כמות .ובא לכם לפנק את השכנה עם צלוחית  עם הסלט הזה ,זה יעשה לכם טוב כי בפעם הבאה שתקישו בדלת של השכנה, היא תפתח לכם בשמחה את הדלת  

לפני שנגש למתכון הערה שלי כל הירקות היו מטוגנים בהרבה שמן ואני אפיתי את הירקות עם שמן זית ,אפשר גם בקנולה. נכון שהטיגון טעים יותר מאפיה.אבל אני לא ראיתי שנגרע טעמו של הסלט באפיה.כל אחד יעשה כרצונו.

מה צריך:

בטטות חתוכות לקוביות בינוניות

חצילים עם הקליפה חתוכים לקוביות בינוניות.

פלפלים ירוקים בשרניים חתוכים לקוביות בינוניות.

רוטב צ'ילי מתוק.

שמן

אופן ההכנה :

כל ירק שימי בקערה נפרדת שימי שמן ונערי את  הקערה שהשמן יתערבב עם הירק.

שימי במגשים נפרדים ואפי ב180 מעלות.צריך לשים לב לא לשרוף את הירקות .

צנני את הירקות ומזגי עליהם רוטב צ'ילי מתוק שאגב יש בו חריפות פיקנטית.

זהו ..נכון כלום עבודה ? אבל טעים

תמיד תגישו את הסלט עם הרבה לחם טרי

שיהיה בהצלחה
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סלט כרובית על מצע של טחינה'
סלט כרובית על מצע של טחינה
05/06/2013 | 12:44
159
אחרי שמצאתי כרובית ללא חרקים הכנתי כרובית על מצע טחינה.אם כבר מצאנו כרובית אז עד הסוף.

מצרכים:                                                

כרובית אחת בינונית.

מים לבישול הכרובית

1 כף מלח

לבשל את הכרובית במים עם כף מלח 8-9 דקות

לטחינה

טחינה גולמית

מים קרים                                                                           

מיץ לימון

פיטרוזיליה

מלח

הכל למעבד מזון

ההכנה

אחרי שבישלנו את הכרובית.נפריד לפלחים.נשים רשת על הגז

וניתן צליה קלילה לפרחי הכרובית.

לסחוט בעדינות מיץ לימון על הפרחים טיפ טיפונת שמן זית - מעט מעט מלח - וקורט אבקת שום.לצנן.

זהו סדרו צלחת שימו את הטחינה המוכנה פזרו מעט עלי בזיליקום קצוצים.

כמה עגבניות שרי חציות (לא חובה)

שימו את הכרובית על הטחינה. ותהנו

נראה מי לא ינגב את הטחינה עם הכרובית

ומי לא יהנה...
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סלט חצילים שהכינותי הערב'
סלט חצילים שהכינותי הערב
<< ההודעה הנוכחית
06/06/2013 | 00:00
136
שני חצילים בינוניים פרוסים לעיגולים אפויים בתנור (ללא מלח, ללא שמן, ככה, כמו שהם: עיגולים עם קליפה)
חמישה בצלים גדולים חתוכים לקוביות שטוגנו במחבת גדולה (השתדלתי לא הרבה שמן. חבל על היקף המותניים) עד להשחמה כהה.
שלוש ביצים קשות.

זהו. הכל ביחד למעבד מזון עם להב הסכינים ומלח לפי הטעם.
מעולה.
והכי כיף ששואלים אותי אצל ההורים למה אצלי זה יוצא יותר טוב מאחרים. אולי כי הם מטגנים את זה בים שמן ואני לא...
אוכל כשר >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ