מאפה גבינה עם אפרסקים ללא קמח
1 קופסת (490 גר`) - שימורי אפרסקים
250 גר` - גבינת טוורוג "טוב טעם"
1 יח` (125 גר`) - קרם גבינה סקי בטעם וניל
2 - ביצים
3 כפות - סירופ של שימורי אפרסקים
3 כפות - שמנת חמוצה
2 כפות - סוכר חום
1 כף - סולת
טורפים בסביבות דקה-דקה וחצי את כל המצרכים,חוץ מפרוסות אפרסים,עד לקבלת הקרם.
מסדרים על תחתית תבנית אפייה (השתמשתי בתבנית סיליקון 25 ס"מ) את פרוסות אפרסקים,יוצקים את הקרם ואופים בחום של 180 מעלות בסביבות 40-45 דקות.
מצננים לגמרי,הופכים וחותכים.