מתכונים לחג השבועות

לינדה7

New member
מדהים תודה מתוקה על המתכון.

ינוסה אצלי בקרוב ...


אני כל הרבה מתכונים רוצה לנסות ברגע האמת כל התוכניות משתנות לי


לינדה
 
תודה רבה לינדוש


כן מוכרת לי ההרגשה הזו מרוב אפשרויות גם אני מלאה התלבטויות
העיקר שיהיה טעים ובחברה טובה ונעימה
 

Lena1307

New member
טורטיות גבינה

1 כוס = 250 מ"ל



1 כוס - רויון

1/2 כפית - סוכר

1/2 כפית - מלח (לאוהבי מלוח אפשר להגדיל את הכמות)

1 כוס - גבינה צהובה מגורדת

2 כוסות - קמח חיטה לבן + למשטח עבודה



מערבבים בקערה את הרויון יחד עם הסוכר והמלח.

מוסיפים את הגבינה והקמח ומערבבים.

מקמחים את משטח העבודה,חותכים חתיכות מהבצק,מרדדים ומטגנים על מחבת עם מעט שמן חם.
 

Lena1307

New member
מאפה גבינה עם אפרסקים ללא קמח

1 קופסת (490 גר`) - שימורי אפרסקים

250 גר` - גבינת טוורוג "טוב טעם"

1 יח` (125 גר`) - קרם גבינה סקי בטעם וניל

2 - ביצים

3 כפות - סירופ של שימורי אפרסקים

3 כפות - שמנת חמוצה

2 כפות - סוכר חום

1 כף - סולת



טורפים בסביבות דקה-דקה וחצי את כל המצרכים,חוץ מפרוסות אפרסים,עד לקבלת הקרם.

מסדרים על תחתית תבנית אפייה (השתמשתי בתבנית סיליקון 25 ס"מ) את פרוסות אפרסקים,יוצקים את הקרם ואופים בחום של 180 מעלות בסביבות 40-45 דקות.

מצננים לגמרי,הופכים וחותכים.
 

Lena1307

New member
בלינצ'סים עם פטריות

טעים מאוד:

למילוי:

1 - בצל (מקולף,שטוף וקצוץ)

1 סלסלת - פטריות שמפיניון

מלח

פלפל

1 כף - אבקת פטריות



לבלינצ`סים:

1 כוס (250 מ"ל) - קמח

קמצוץ - מלח

1 כף - סוכר

2 - ביצים

1 כוס - חלב

1 כוס - מים רותחים

2 כפות - זמן זית



מכינים את המילוי:

מטגנים כ-2-3 דקות את הבצל.מוסיפים את הפטריות,מתבלים,מערבבים ומטגנים עוד כ-3 דקות.

מכינים את הבלינצ`סים:

מנפים את הקמח.

מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים.

מוסיפים את הביצים והחלב ומערבבים.

מוסיפים את המים והשמן ומערבבים היטב.

מחממים את המחבת,משמנים (רק לפני הטיגון הראשון.א"כ אין צורך בשמן) ומטגנים משני צדדים.
 
למעלה