טעם של עוד
סדנא -יום שני

עוגת שיש מעולה

גם לי מותר לעלות סדנא אפילו אם זו רק עוגה "פושטית". אבל היא כלכך טעימה שכולם אוהבים אותה גם בעבודה של בעלי ובבית מעדיפים אותה על פני עוגה מורכבת אחרת. ואני מרוויחה עבודה קלה
 

לינדה7

New member
בת של מלך..לכולם מותר לעלות סדנא


נישמח לקבלת ממך סדנא לעוגת השיש ..
לינדה
 

נמושקה1

New member
בת של מלך
ודווקא העוגות

שאת קוראת להן" פושטיות" הן הכי טעימות
ושלך נראית כזו אז איפה המתכון????????..בבקשה
טובה
 
החומרים

2 ½ כוסות קמח מנופה 1 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפייה ¼ כפית סודה לשתייה 1 שקית סוכר וניל 4 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים ½ כוס סוכר ½ כוס שמן 1 כוס + ⅛ כוס מים 3 כפיות גדושות קקאו. לערבב את החומרים היבשים להקציף חלבונים עם החצי כוס סוכר וקורט מלח לערבב את החלמונים השמן והמים לערבב את היבשים עם התערובת חלמונים לבלילה אחידה להוסיף את הקצף ולערבב בתנועת עטיפה לשמן תבנית ח"פ סטנדרטית לשפוך ¾ מהתערובת לתבנית מה שנשאר בקערה להוסיף קקאו ולערבב לשפוך לתבנית באיקס ומסגרת לעשות צורות עם כף להכניס לתנור מחומם בחום 175 כ 50 דקות )לי אין טורבו אז למי שיש יספיקו 40 אם אני לא טועה (אפשר לבדוק עם קיסם) להוציא ולקרר לשמור במקום בטוח מחשש לעכברים...
 

יוכי68

New member
בת של מלך, נפלא, תודה על השיתוף

וכמו שכתבו קודמותיי, אין על העוגות ה"פושטיות"
 
אני אוהבת אותה יצירתית

נותנת מוזה לאכול
מחר (יותר נכון בבוקר) אני אמשיך הרבה עבודה בבית כמו שסיפרתי בשרשור היומי...
 

linar1

New member
בת של מלך,איזה עוגה מרשימה - הרגתן אותי


עם הכל הדברים הנהדרים!!! שתמיד יהיו רק דברים טובים!!! חג אורות שמח, רוזה.
 
למעלה