גם לי מותר לעלות סדנא אפילו אם זו רק עוגה "פושטית". אבל היא כלכך טעימה שכולם אוהבים אותה גם בעבודה של בעלי ובבית מעדיפים אותה על פני עוגה מורכבת אחרת. ואני מרוויחה עבודה קלה
2 ½ כוסות קמח מנופה 1 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפייה ¼ כפית סודה לשתייה 1 שקית סוכר וניל 4 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים ½ כוס סוכר ½ כוס שמן 1 כוס + ⅛ כוס מים 3 כפיות גדושות קקאו. לערבב את החומרים היבשים להקציף חלבונים עם החצי כוס סוכר וקורט מלח לערבב את החלמונים השמן והמים לערבב את היבשים עם התערובת חלמונים לבלילה אחידה להוסיף את הקצף ולערבב בתנועת עטיפה לשמן תבנית ח"פ סטנדרטית לשפוך ¾ מהתערובת לתבנית מה שנשאר בקערה להוסיף קקאו ולערבב לשפוך לתבנית באיקס ומסגרת לעשות צורות עם כף להכניס לתנור מחומם בחום 175 כ 50 דקות )לי אין טורבו אז למי שיש יספיקו 40 אם אני לא טועה (אפשר לבדוק עם קיסם) להוציא ולקרר לשמור במקום בטוח מחשש לעכברים...