טעם של עוד
סדנא -יום שני

linar1

New member
יוכי


איזה סופגניות!!! יאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!! חג חנוכה שמח, רוזה.
 
יוכי, כל הכבוד אני בטוח אנסה בחנוכה הזה.

לי יש תבנית שקעים עגולים כך שזה נראה כמו סופגניה. נראה לי מאד מתאים. כמו הסופגניות מאפינס של וויני.
 
מלפפונים חמוצים במלח

חומרים: מלפפונים מספיק כדי למלא צנצנת שמתאימה לכם צרור שמיר 3-4 שני שום חתוכות לפרוסות 2 פלפלים חריפים קטנים (אם אוהבים יותר חריף אפשר להוסיף עוד פלפלים) מלח מים רותחים
 
אושרתי, זה נראה יפה מאד, אבל את הכי חשוב

לא ציינת. מאד חשוב לדייק בכמות המלח, ואת בכלל לא ציינת כמה מלח ביחס למשקל מלפפונים, או ליטר מים.
 
סליחה, יש לי עוד משהו, למךפפונים במלח

טוב לשים עלי דפנה ופלפל אנגלי, ולמעלה לסגור עם צרור שמיר. ואפשר גם עלי גפן.
 
נעמי תודה על המחמאות

לגבי היחס כתבתי כוס מים עם כף מלח תודה על התוספת של העלי דפנה ופלפל אנגלי אבי מוסיף אנחנו פחות אוהבים.
 
סורי נעלמה לי תמונה אחת של הסדנא

אבל שמים את הפלפלים והשום בקרקעית הצנצנת ומסדרים את המלפופנים בעמידה צריך לסדר את המלפופנים שהיו קצת בלחץ.
 
שלב 3

היחס של המים והמלח זה כוס מים כף מלח ערבבים (לי יצא בערך 3 כוסות מים) ושופכים לצנצנת עד גובה שכל המלפפונים מחוסים במים.
 
שלב 4

מכסים את המלפפונים בצרור השמיר (חשוב שגם השמיר יהיה בתוך המים). וסוגרים את הצנצנת.
 

לינדה7

New member
אושרתי ~~~תודה קריתי על הסדנא.


אהבתי שהם יצאו ל-24 שעות .להשתזף..נישאר עוד משהו ~~ לינדה.
 
מוכנים

אחרי 24 שעות מכניסים הביתה ומשארים על השיש עד שרואים שהמלפפונים מוכנים (רואים ירוק יותר כהה) כמו בתמונה ואז מכניסים למקרר . דבר חשוב שלא כתבתי חייבים לעקר את הצנצת לפני הכנת המלפפונים אחרת מיד מתקלקלים.
 

נמושקה1

New member
אושרתי גם את יכולה לשלוח מלפפון שניים ואפילו

צנצנת
אין על המלפפונים הביתיים. תודה על הסדנא
טובה
 

יוכי68

New member
אושרתי, איזה יופי של מלפפונים חמוצים, נפלא!

תודה על הסדנא המגרה!
 
למעלה