טובהל'ה היקרה, סדנא מעולה מעולה יישר כוחך ותבורכנה ידייך נראה טעים מאוד ולא מורכב להכנה!
י יוכי68 New member 22/11/11 #40 טובהל'ה היקרה, סדנא מעולה מעולה יישר כוחך ותבורכנה ידייך נראה טעים מאוד ולא מורכב להכנה!
ס סיסי הנסיכה אחת New member 24/11/11 #47 ואוו, מעולה! אצלינו היינו מכינים זאת על סאג' גדול בחוץ.... אפשר לשאול באיזה מחבת השתמשת? תודה על השיתוף.
ואוו, מעולה! אצלינו היינו מכינים זאת על סאג' גדול בחוץ.... אפשר לשאול באיזה מחבת השתמשת? תודה על השיתוף.
נ נמושקה1 New member 25/11/11 #50 תודה אני השתמשתי בעבר במחבת טפלון. עד שראיתי שהכמות גדלה הפכתי את המחבת החשמלי מפרווה לחלבי ועכשו שמה 4-5 יחידות במחבת הזה. טובה
תודה אני השתמשתי בעבר במחבת טפלון. עד שראיתי שהכמות גדלה הפכתי את המחבת החשמלי מפרווה לחלבי ועכשו שמה 4-5 יחידות במחבת הזה. טובה
N ninga 3 New member 22/11/11 #37 טובל'ה ניראה נהדר...גנבתי את המתכון והעתקתי את השלבים....האם אפשר לאפות במקום לטגן... גילה
נ נמושקה1 New member 22/11/11 #38 תודה גילוש ולמה אני נותנת סדנא? לא כדי ש"תגנבו " את המתכון? את יכולה לאפות אבל הטעם שונה לגרמרי-והלא הטיגון ללא שמן אז אין בעיה.אל תוותרי על הטיגון.עוד קצת עבודה לא נורא בהצלחה ושתפי איך יצא טובה
תודה גילוש ולמה אני נותנת סדנא? לא כדי ש"תגנבו " את המתכון? את יכולה לאפות אבל הטעם שונה לגרמרי-והלא הטיגון ללא שמן אז אין בעיה.אל תוותרי על הטיגון.עוד קצת עבודה לא נורא בהצלחה ושתפי איך יצא טובה
L linar1 New member 23/11/11 #44 טובה"לה היקרה, סדנה מרשימה רק קפצתי לביקור ומה אני מוצאת כאן ...כל כך הרבה אוכל טעים ומפתה. פשוט אין לי מילים. רוזה.
טובה"לה היקרה, סדנה מרשימה רק קפצתי לביקור ומה אני מוצאת כאן ...כל כך הרבה אוכל טעים ומפתה. פשוט אין לי מילים. רוזה.
נ נמושקה1 New member 23/11/11 #45 רוזה יקרה את רואה למה שווה לבקר אותנו? תודה יקירתי על הפרגון ערב נעים טובה
L linar1 New member 23/11/11 #46 חחח, טובה מקסימה שווה לבקר כאן בגלל מי שאתן/ם כאן תמיד כיף כאן רוזה.