טעם של עוד
סדנא

יוכי68

New member
טובהל'ה היקרה, סדנא מעולה מעולה


יישר כוחך ותבורכנה ידייך
נראה טעים מאוד ולא מורכב להכנה!
 
ואוו, מעולה!

אצלינו היינו מכינים זאת על סאג' גדול בחוץ.... אפשר לשאול באיזה מחבת השתמשת? תודה על השיתוף.
 

נמושקה1

New member
תודה


אני השתמשתי בעבר במחבת טפלון. עד שראיתי שהכמות גדלה הפכתי את המחבת החשמלי מפרווה לחלבי ועכשו שמה 4-5 יחידות במחבת הזה.
טובה
 

ninga 3

New member
טובל'ה ניראה נהדר...גנבתי את המתכון

והעתקתי את השלבים....האם אפשר לאפות במקום לטגן...
גילה
 

נמושקה1

New member
תודה גילוש


ולמה אני נותנת סדנא? לא כדי ש"תגנבו " את המתכון?
את יכולה לאפות אבל הטעם שונה
לגרמרי-והלא הטיגון ללא שמן אז אין בעיה.אל תוותרי על הטיגון.עוד קצת עבודה לא נורא
בהצלחה
ושתפי איך יצא
טובה
 

linar1

New member
טובה"לה היקרה, סדנה מרשימה

רק קפצתי לביקור ומה אני מוצאת כאן ...כל כך הרבה אוכל טעים ומפתה. פשוט אין לי מילים. רוזה.
 

נמושקה1

New member
רוזה יקרה את רואה למה שווה לבקר אותנו?


תודה יקירתי על הפרגון
ערב נעים
טובה
 

linar1

New member
חחח, טובה מקסימה

שווה לבקר כאן בגלל מי שאתן/ם כאן
תמיד כיף כאן :) רוזה.
 
למעלה