איזה יופי, טוב!!! אהבתי.
|שומרת את המתכון. ושאלה: אפשר ללוש בית - אין לי סבלנות למיקסר - בייחוד שאין לי מקום בשבילו במטבח והוא במרפסת, ולא בא לי להעביר אותו (סתם עצלנית). ויישר כוח על החריצות - רק מלראות את הכדורים ולחשוב לרדד אותם אחד-אחד התעייפתי. אבל נראה שווה ביותר. בזמן האחרון התאהבתי בגבינת חמד 5 אחוז - אז זה ממש קורץ לי. תודה רבה-רבה על הסדנה ועל המתכון
דרך אגב, הייתה לי מחבת חשמלית כזאת - שלא השתמשתי בה מיום שקניתי אותה. אחרי כמה שנים השתמשתי בה בדיוק פעמיים - והיא שבקה לי חיים. לא יודעת אם בגלל שהיא שכבה הרבה זמן בלי פעילות או בגלל שהאיכות שלה מלכתחילה לא הייתה טובה - היא הייתה של גרץ. אז זה הוציא לי את החשק לקנות עוד אחת. אני מניחה שאפשר על מחבת טפלון רגילה - לא חשמלית.