טעם של עוד
סדנא

לינדה7

New member
טעם של עוד
סדנא

פינת הסדנא
ליום שני
כאן ניתנת במה גדולה וענקית לשתף את דיירי הבית בסדנא עם מתכון ותמונות להמחשה !! אם הכנתם
.
..
..
...
....
...
....
שתפו אותנו במתכון והסברים וכמובן עם תמונות
באהבה לינדוש
 

inbarush19

New member
טוב האמת שמדובר כאן

בתערובת קנויה להכנת פנקייק, שכל מה שצריך לעשות זה להוסיף מיים לערבב טוב ולטגן! (אני הוספתי חלב...) יצא ממש טעים והוגש עם רוטב מייפל+רוטב שוקולד, דבש וקוקוס...
 

inbarush19

New member
בכיף לינדה!!!

באמת טעים :) ובלי הרבה מאמץ... הכנו את זה במוצ"ש כמשהו קליל..
 

נמושקה1

New member
הפנקיק פשוט אבל טעים

תודה על השיתוף
גם אני קניתי מזמן והכנתי פרווה . באמת יצא טעים.
טובה
 

יוכי68

New member
ענבלוש היקרה, כל הכבוד על הסדנא הטעימה!

הפנקייק נראה נפלא והמתכון קליל ביותר
 

נמושקה1

New member
סדנא להכנת קאדה כורדי


ולמה בשעה כזו? זה הזמן שאפשר להיות מרוכז. המצרכים: 1 ק"ג קמח 1 כף מלח 1 כף סוכר 50 גרם שמרים חצי ליטר מים אני משתמשת בחלב יותר טעים למילוי: 4 חבילות גבינת חמד 5 אחוז מגורדת.(אל תנסו להשתמש בגבינה אחרת כי היא תנזל מהבצק): אופן ההכנה: לערבב את הקמח הסוכר והמלח להוסיף את השמרים. להוסיף את החלב או המים.ללוש בצק רך ונעים למגע (לא דביק) להניח להתפחה עד שמכפיל את נפחו. ליצור כדורים בגודל כדור פינ פונג קצת יותר גדול.לכסות ולהתפיח שוב . לרדד את הכדור למלא בגבינה ולמעוך אותה היטב על הבצק. לסגור את הבצק. ולהכות את הבצק הממולא בכף היד כדי לשטח את המאפה. להכין מחבת טפלון או מחבת חשמלי ולטגן ללא שמן. מיד, לא לתת למאפה הממולא לתפוח (יש כאלה שמוסיפים כל נגלה של טיגון מעט מרגרינה או חמאה. אני שמתי בהתחלה.אבל באמת שאין צורך) הפעם ביקשתי מבני לעזור לי כדי שאוכל לצלם. תכינו ומבטיחה לכם,שמהר מאוד לא תמצאו פרור מהמאפה. נחטף במהירות בהצלחה טובה
 
למעלה